Sokan már lassan azt sem tudjuk, hanyadik napja ülünk otthonunkban önkéntes karanténba vonulva. Van, aki már egy hónapja csak lisztért és némi olajért, esetleg vécépapírért mozdult ki az otthonából, az ingerszegény és magányos élet pedig a lakosság zömének nem tesz jót.

Ezen állítással Chris Mann is tökéletesen egyetért, és elkészítette Adele Hello című számának azon verzióját, amely a négy fal között töltött keserű perceit mutatja be, mindezt az ablakában agonizálva – amely magatartást sokan át tudjuk érezni.

Az énekes először hamburgerre vágyik, amiért cserébe szívesen ki is osonna a lakásából, akár csak egy kis időre, de ezt persze nem teheti meg. Ahogy sokunknak, Mannek is hiányoznak a barátai, szeretne a tévében a híreken és gyerekmeséken kívül mást is nézni, és még az a kérdés is felmerül benne, miért húzzon magára nadrágot ezekben az időkben.

Az énekes egyébként már egy hónappal ezelőtt is nehezen birkózott meg a bezártsággal, illetve azzal a ténnyel, hogy nem kap vécépapírt sem a boltokban. Természetesen akkor ezt is zenébe foglalta.

Ön hogy bírja a koronavírus miatti bezártságot?