Már sokadik hete téma az interneten, hogy mégis mivel lehet elütni az időt a karanténban, ahol a legtöbben már mindent megpróbáltak és kipróbáltak, amit korábban nem. A celebek is kezdenek kifogyni az ötletekből, de van, aki olvasgat, aki fotózkodik, és olyan is, aki már csak pucérkodni tud unalmában.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvia a lábát megvillantva arról számolt be követőinek, hogy teljesen felborult az alvási rutinja, és a hajnali órák előtt szinte lehetetlen elaludnia. Kicsi nosztalgia is elfért a posztjában, ugyanis emlékei szerint ilyesmire egyedül akkor volt példa, amikor tiniként hatalmas Sims rajongó volt, és sokáig fent marad játszani az életszimulátor játékkal.

Britney Spears képszerkesztési és csücsörítési technikáit gyakorolta a napokban, követői körében azonban továbbra sem aratott sikert. Az egyik tábor az indokolatlan művirágokba kötött bele, a másik pedig azért rimánkodik az énekesnőnek, hogy cserélje le a sminkesét - amiről persze mi már tudjuk, hogy lehetetlen, mert a szóban forgó pandaszemek sminktetoválások, amik nem fognak egyhamar eltűnni. Ellentétben Britney Spears melleivel amik kis híján megszöknek ebből a felsőből.

Bruce Willis és Demi More ugyan már 20 éve kimondták a válást, valamiért mégis együtt töltik az önkéntes karantént, ráadásul egyforma pizsamában. A példájukat követi 28 éves lányuk, Scout LaRue Willis, valamint a család kutyája, és valamiért a háttérben feltűnik Dillion Buss filmproducer is, kezében egy csupasz kiskutyával. Egy kommentelő jelezte is, hogy az apróság nem kapott a közös jelmezből.

Kendall Jenner sem igen élvezi már a bezártságot. A modell ugyanis arcmaszkban, kezében Nintendoval fotózkodott le, de nem csak úgy simán, hanem a laptopja kamerájában, a képernyőt lefotózva. Valamiért három ilyen képet is posztolt, természetesen bugyiban, miközben aziránt érdeklődött, hogyan ütik el az időt követői.

Valamiért azt kell mondanunk, nem lepődtünk meg azon, hogy Emily Ratajowski már megint pucér volt. A modell azonban nem egymaga meztelenkedett, hanem férjével együtt, aki az Instagram alapelvei kedvéért kitakarta felesége legintimebb részeit. A fotó Ratajkowski posztja szerint fél évvel a házasságkötésük után készült.

A modell egyébként nem csak a privát, de bikinimárkája Instagram oldalán is félmeztelen volt, ami a termékek eladását tekintve nem biztos, hogy kifizetődő, de ő tudja!