Jelen helyzetben nem meglepő, hogy nem telhet el nap anélkül, hogy szóba ne kerülne a koronavírus miatti karantén kérdésköre. Tegnapi élőzésében Sebestyén Balázs is érintette a témát, de Tatár Csilla volt az, aki igazán csalódott lett az ügy kapcsán.

A műsorvezető egy közelebb kerül ahhoz a naphoz, amikor világra hozza gyermekét. Az az attitűd azonban, amellyel sokan a kijárási tilalmat kezelik, elkeseríti és feldühíti. Tatár Csilla hosszas Instagram bejegyzésben beszélt arról, mennyire elképesztőnek tartja, hogy az emberek nem törődnek a kint lét következményeivel.

Remélem, mind nagyon jól érzitek magatok..biztosan így van, hiszen szuper lehet ilyen időben kint lenni a szabadban, mozogni, hülyéskedni a haverokkal, találkozni a rokonokkal!#ilovepiknik Megértem, hogy nincs rajtatok maszk, hiszen abban nagyon nehéz levegő után kapkodni akkor, amikor az ember szalad egy labda után! Irigykedünk mindannyian, akik 4. hete maximum 30 percre hagyjuk el a gyerekeinkkel az otthonainkat, annak reményében, hogy minél hamarabb vége lesz ennek az egész szörnyűségnek. Irigykednek a környék vendéglátósai is, akik már hetek óta bezártak, és azon imádkoznak, hogy valahogy túléljék, mind anyagilag, mind lelkileg ezt az időszakot. A sarkon lévő gyógyszertár dolgozói is élvezik a parkból beszűrődő kacajokat, mert ez talán feledteti velük, hogy reggel nyolc óta, kígyózó sorokban állnak az ajtajuk előtt az emberek, és ki kedvesebben, ki arrogánsabban követeli tőlük a 6 havi gyógyszeradagját! Köszönik a terhes nők is, akik irtó hálásak azért, hogy senki sem fogja “zavarni” őket a szülőszobán, mert ha nektek köszönhetően tovább durvul a járvány, nemhogy apuka, de szülésznő sem lesz majd, aki csatasorba tud állni! Remélem, szépen lebarnultatok és kimozogtátok magatokat! #csesszétekmeg

– szúrta ki a posztot a 24.hu, ami azóta már lekerült Tatár Csilla oldaláról.

A műsorvezető Instagram történetben tudatta követőivel, hogy azért archiválta a videót, mert nem tudta kordában tartani a poszt utóéletét.

Sebestyén Balázs a minap ismét élőben jelentkezett be a Facebookon. A műsorvezető sok kérdésre válaszolt, többek között arra is, hogy miért nem mutatja meg gyerekeit például az Instagramon.

Én nem mutogatom őket, nem árulom őket, nem adok el terméket velük. Szerintem hosszú távon azok döntenek jól, akik így döntenek. Előbb-utóbb a gyerek lesz abban a korban, hogy meg fogja kérdezni, hogy apa, miért tettél ki meztelen képet, miért van mellszívó a kezemben, vagy egy tejtermék, vagy miért ülök a budin meztelenül. Lehet hogy ügyvéd lenne, orvos lenne, bíró lenne. Szerintem a gyerekek mind megfogják fizetni ennek a vámját, akiket így kihasználnak és áruba bocsátanak

– szólt a műsorvezető válasza, aki szerint egy gyerek még nincs tudatában annak, mivel jár a közszereplés, ezért nem is tud beleegyezni ebben a korban.

Tegnap továbbá Jáksó László nélkül indult a Sláger FM reggeli műsora. A Blikk szerint a műsorvezető arra hivatkozott, hogy titoktartás köti, így nem árulhatja el, miért hagyta ott a műsort, ezzel együtt pedig a kreatív igazgatói pozíciót is. A lap azonban talált egy informátort, aki azt állítja:

Egyszerűen összevesztek a tulajdonossal, ezért állt fel Jáksó hirtelen. Egyik fél sem erőltette a közös együttműködést, megszakítottak inkább minden kapcsolatot, így nem csak a műsorból, de még a vezetői posztról is távozott

Visszatérve a karantén-helyzetre, Tóth Gabi és Krausz Gábor is nehezen viseli a bezártságot. A séf arról számolt be a Blikknek, hogy sok nehézséggel jár, ha ez ember egy éppen fogzó kisbabával, és egy pánikbeteg feleséggel él együtt. A családot azonban segíti az énekesnő édesanyja is, aki akkor költözött be hozzájuk, amikor Hannaróza megszületett. Krausz Gábor így már egy hónapja él egy fedél alatt az anyósával, de elmondása szerint nagyon jó a kapcsolatuk, és ha minden anyós ilyen lenne, nem lennének anyós-viccek sem.