tk3s mdrum bubble butt guide-12

Vírusként terjed a szájmaszk-bikini az Instagram-modellek között

2020.04.07. 11:46 Módosítva: 2020.04.07. 11:51

Az Instagramon újabb őrült trendet fogtunk: hiába, hogy az egész világon maszkhiány van, egyes influenszereknek az a ragyogó ötlete támadt, hogy a koronavírus elleni védekezés egyik alapkellékét, a maszkot bikinivé alakítják. Az angolul csak „quarankinis”-re (magyarul nagyjából „karantinire”, a karantén és bikini szavak szerelméből) keresztelt holmi akár vicces is lehetne, ha nem lenne pazarló és felesleges. Emiatt sok negatív megjegyzést kapnak az ezzel szórakozók, de így is akad olyan, aki posztolja a rendhagyó szettekben készült képeit. Szóval

önök légyszi, ne csináljanak ilyesmit!

  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Click link in bio now!😳😈😂

Do It For State Girls (@difsgirls) által megosztott bejegyzés,

Jade Marie, ausztrál modell az elsők között szabadalmaztatta a maszkokból font fürdőruhát, méghozzá egy fekete szettben pózolt.  A modell azóta eltávolította közösségi oldaláról a képet, ugyanis túl sok lett mellette az elmarasztaló komment.

Jade Marie a fekete maszk-fürdőruhában.
Jade Marie a fekete maszk-fürdőruhában.

Az orosz Yulia Ushakova ugyancsak modell, munkássága leginkább a netes szexizésre épül. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha nem egy egészségügyi hiánycikk fedné a nemi jellegeit az adott képen. A kísérletező pillanat még most is megtalálható a glammodell Instagramján.

Katja egy roppant népszerű német Instagram-modell, ő is feltöltött egy arcmaszk-bikinis képet, két és fél millió rajongója közül azonban sokan nem díjazták a dolgot. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😷

👑 BOSS BITCH 👑 (@katjakrasavice) által megosztott bejegyzés,

Persze az eljárás a maszkok „újrahasznosításánál” nem állt meg: az orosz Jana Kosinka például nem viszi túlzásba az öltözködést a karantén idején, míg leszalad a szeméttel. Nem bajlódik azzal, hogy felhúzzon egy feszülős mackónadrágot, inkább némi  WC-papírral takarta el az intim részeit.