Már vasárnap este beszámoltunk róla, hogy az Álarcos énekes első évadának győztese a Nyuszi maszkot viselő Gallusz Nikolett volt. A színésznő a Blikknek nyilatkozott arról, hogy csak egyetlen ember tudta, hogy részt vesz a műsorban: ez a személy pedig a barátnője volt.

A színésznő már 10 éve van együtt párjával, Laurával, aki egy korábbi ínszalag sérülésnél is nagy támasza volt, ahogy a verseny alatt is számíthatott rá. 

Ismer, látta, hogy mennyire fontos számomra a részvétel, és szurkolt. 

A színésznő ritkán vállal tévés szereplést, ekkor általában azért teszi, hogy népszerűsítse színházi tevékenységét. A Madách Színházban dolgozó Gallusz elégedett munkájával és feladataival, új, szokatlan felkéréseket már annyira nem szeret elvállalni, és a magánéletéről sem szívesen nyilatkozik.

Amíg az embernek huszonévesen jól áll a kísérletező marhaság, az idő múlásával tapasztal és szelektál. Korábban sok interjút adtam, de eljutottam oda, hogy inkább a munkámról beszélnék, mint a magánéletemről. 

Azonban nem csupán a színházi szereplésekből áll az élete. Mivel érdekli az emberi lélek, az elme tisztán tartása, elvégzett egy mediátori képzést, így mentálhigiénés segítőként is tevékenykedik. 

Folyamatosan járok továbbképzésre, és azóta már mediátor is lettem. Szerettem volna az emberi lélekkel foglalkozni, segíteni, hiszen az elme és a lélek tisztán tartására egy életen át szükség van.