Ismét rátekintünk a glam-modellek szűk ruhákba zárt világára, egyrészt hogy teljen az idő, másrészt az Instagramra specializálódott modellek sohasem sajnálják a képeket az erre kíváncsi közönségtől, hát miért fosztanánk meg egy újabb jócsajszürettől bárkit?

Íme egy mesterhármas: Kinsey Wolanski, aki még edzeni sem tud úgy elmenni, hogy ne vele foglalkozzanak, illetve egy feltörekvő Instasztár, Bethany Lily April és egy jól ismert név, Demi Rose.

 Ezen tevékenységét eddig több millióan követték, azonban a szerinte roppant prűd Instagram törölte a profilját a túl sok szexuális tartalom miatt. Így újabb hívek toborzásába kezdett, bevetve a dekoltázs hatalmát, és nem is áll rosszul, jelenleg 3,7 millióan követik újra. Jelenleg egy szabados top okán került a brit sportsajtó hasábjaira. 

  • Bethany Lily April az újhullámos Insta-modellek egyike, ő playmate-ként kezdte karrierjét, majd az influenszerkedés felé fordult. Mind sok más kolléganője, ő is a folyamatos szilikon-tuningoláson gondolkodik, annak ellenére, hogy elképesztő méretekkel rendelkezik. A legutóbb meg is szavaztatta követőivel, hogy milyen implantátumot válasszon.
  •  Demi Rose-t pedig megérintette, hogy sokaknak pénzügyi gondot okoz a válság, így egy játék keretei között 5000 dollár oszt ki rajongói között.