Vajna Tímea igazi Instagram-celeb, ahogy ezt egy korábbi cikkünkben is írtuk. Jelentősebb életképei és luxustárgyai mellett gyakran élt a testiség olykor árnyalt, néha kevésbé árnyalt prezentálásával. Pontosabban szívesen posztolt dekoltázsorinetált, fürdőruhás, erősen felvágott ruhás képeket , mint a legtöbb női influenszer, aki követi a közösségi médiás trendeket. Aztán férje halála után, érthetően, visszavett a szexuális tartalmakból, sőt, úgy általában a posztolásokat minimálisra csökkentette, egészen az elmúlt időszakig.  Miután újra szerelembe esett visszatért a bevállalós Instagram-modell korszakához, így újra egyre több a szexizős fotó a portfóliójában.  

  • Tegnap este egy merész mellhangsúlyos képet osztott meg követőivel. Nincs is mit ragozni a képpel kapcsolatban, az ős-Vajna Tímea-követők már régóta reménykedhettek az ilyen és ehhez hasonló posztokban. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Finally 🌝 #weekendvibes #breathinbreathout

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

  • A merészebb fotók között rendre fellelhetőek a múltidézős képek. Az itt közzétett darabot a kiegészítés tanúsága szerint Vajna testvére készítette 2018-ban. Merengő, fürdőruhás kompozíció, a múlt és a jelen találkozása, amit egy napszemüveg keretez tökéletessé. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Endless summer in #malibu ( a képet még a hugim csinálta 2 éve)

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

  • Végül egy formabontó Gucci-fürdőruhás kép, a tükörszelfik világából. A póz tökéletes, a fej kissé elbillentve, átható pillantással fokozva, hiába a szolid egyrészes szett.  Vajna Tímea stílusának tökéletes összefoglalója ez a fotó. 

Bár a témától némiképp elüt, de izgalmas felfedezése az NLC.hu-nak, hogy az amerikai bulvárlapok sem mentek el Vajna új szerelmi élete mellett. Még márciusban tettek közzé egy paparazzo sorozatot, melyen új párjával látható Vajna, akire a cikk már  Palácsik Tímeaként hivatkozik. Ha kíváncsi a fotósorozatra ide kattintson.