Épp itt az ideje kicsit szemet legeltetni a vizualitás mezején. Összegyűjtöttük az Instagram csinos celebjeinek napi posztjait, hogy önnek már csak végig kelljen futnia a kínálaton. Weisz Fanni például egy kis kollázzsal mutatta be követőinek, hogy az ember mindig tud egy picit fejlődni. Mihalik Enikő egy roppant művészi képen mutatja meg, hogy miként pihenget bugyi nélkül egy kanapén, a Jóban Rosszban színésznője pedig édesanyja botanikuskertjében tesztelte új kanárisárga bikiniszettjét. 

Weisz Fanni megosztott egy dupla képet, amelyen 2011-ben látható, feltételezhetően a kifutón, illetve 2020-ban egy szörfdeszka társaságában. A modell állítja a két kép között nem csak a 9 év a különbség. 

2011: 56 kiló voltam, és most 2020: 51 kiló vagyok!

 Mihalik Enikő eközben egy fekete-fehér képet dobott a közösségi oldalára, amivel a karanténhelyzetre is utal. A fotón egy kanapén gubbaszt, és ha minden igaz nem visel fehérneműt. Persze ez mellékes. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

More days spent on the couch

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

A Jóban Rosszban színésznője, Nagy Kata egy kertben kénytelen napfürdőzni, de különösebben nem zavarta a helyszín, így is örömmel tesztelte legújabb fürdőruháját.

Megy a flexelés anyum botanikus kertjében, a viharfelhők pedig csak gyűlnek

– írta posztjában a színésznő.