Ugyan hamarosan megkezdődnek az enyhítések, azt nem tudni, mikor lélegezhetünk fel valójában a vírust illetően. A celebek is igyekeznek otthon kivárni a krízis végét, addig pedig más-más dolgokkal foglalják el magukat a négy fal között - persze a sokadik hét után már ők is kezdenek kifogyni az ötletekből.

Dobó Kata több sminktelen szelfit is posztolt magáról az utóbbi időben. A színésznő most is így tett, ezúttal megmutatta a karanténos szettjét is, bejegyzésében pedig követőitől kért segítséget, elmondása szerint ugyanis már mindent elolvasott és megnézett, amit csak lehetett. Tanácsot ide kattintva adhat a színésznőnek, és a szóban forgó fotót is megnézheti.

Ugyan Victoria Beckhamre eléggé megorrolt nemrég az internet, ez nem szeghette kedvét férjura 45. születésnapján. Beckhamné több poszttal is bizonyította, hogy a sztárfocista karanténbulija remekül telt, emellett pedig egy nosztalgikus fotót is közölt, ami 23 évvel ezelőtt készült róluk.

Claudia Schiffer szintén az archívumában kutathatott a hétvégén. A 49 éves modell ugyanis közzétette legelső címlapfotóját, amely 1988-ban készült róla, azaz éppen 32 éve.

Reese Witherspoon kreativitással igyekszik elütni az idejét. Legutóbbi posztja szerint már semmi mást nem is akar csinálni, csak festegetni azokkal az eszközökkel, amiket az édesanyja ajándékozott neki.