O5A7058

Schobert Norbi állítja, mindegy, hogy mit csinál, a vége mindig az, hogy „megölik” a Facebookon

2020.05.05. 20:19 Módosítva: 2020.05.05. 20:25

Majdnem elmentünk amellett, hogy az üzletember a Mokka vendége volt és számos érdekességet mondott a karantén és a vírus által befolyásolt életével kapcsolatban. Az interjúból kiderül, hogy Schobert területi képviselővé avanzsálódott saját cégében, felesége, Rubint Réka pedig az internetre tette át edzéseit. Kifejtette, a koronavírus-járvány gazdaságilag is érintette őket. Ennek ellenére ott segít, ahol tud, de mindegy, mivel a negatív kommentelők mindenképp ráhúzzák a vizes lepedőt.

A beszélgetés 6 percébe rengeteg mindent sűrítettek bele, Schobert kifejtette, hogy dolgoznak-dolgoznak, de egyáltalán nem úgy mennek a dolgok, mint kéne. Felesége szinte minden munkáját elvesztette.

 Nulla bevétel van a Rékának, és a Réka fogta, és így ráállt a gyerekekre, csinálja az ingyenes online edzéseket, hogy segítsen. A gyerekekkel tanul, én meg a vállalkozásomat segítem, napi szinten kocsiba ülök, járom az országot, maszkban ellenőrzöm a gyártást, ellenőrzöm az üzleteket. Jobban esik úgy hazaesni délután, hogy valami értelme volt a napomnak

– mondta, majd szóba került, hogy a kistarcsai Flór Ferenc Kórháznak és az Országos Mentőszolgálatnak is segített az üzletember, de bármit is tesz, arra mindig jut egy-egy rossz megjegyzés.

Ugye nekem három lehetőségem van. Az egyik az, hogy nem adakozom, akkor megölnek a Facebook-on, vagy van a másik lehetőségem, amikor adakozom csendben, megölne a Facebook-on, hogy nem adakozom, és van a harmadik, amikor adakozom, kirakom a Facebook-ra, és akkor is megölnek. Tehát ha beszélsz róla, az is rossz, ha nem beszélsz róla, akkor szemét vagy, de akkor is csinálom, és most már oda jutottam, hogy nem érdekel, mit beszélnek a Facebook-on, nekem nagyon jól esik a egészségügyi dolgozók öröme