A 2020-as év eddig a legtöbbünknek nehéz, de a Való világ egykori győztesének már a tavalyi éve is elég zűrös volt. Emberrablási ügye miatt ugyanis négy év szabadságvesztésre ítélték, másodfokon pedig még mindig nem született döntés. Emellett augusztusban arról is olvashattak, hogy a valóságshow szereplő hároméves kapcsolata is véget ért. Az ismerősök szerint a pár viszonya mindig is bonyolult volt, hol szakítottak, hol ismét összejöttek. A nyári nagy szakítás után a szerelmesek megint egymásra találtak, Dominika azonban a napokban ismét arról számolt be, hogy szakítás lett a vége. 

A lányt Instagramján kérdezték követői, hogy hányadán áll Aurelioval. Dominika annyival zárta a témát, hogy

Röviden: megelégeltem

Egy ismerős szerint volt is mit. A Blikk forrása ugyanis azt állítja, hogy Aurelio rendszeresen hűtlen volt párjához.

Dominika mindig kiállt Aurelio mellett, támogatta őt, a tárgyaláson is mellette volt. Régóta pletykálták, hogy Aurelio nem hűséges, és figyelmeztették is Dominikát, de ő nem akarta elhinni ezeket, mert szerette a fiút. Egy ponton túl azonban kénytelen volt belátni, hogy ha a másik fél hűtlen, és nem mond igazat, akkor azzal nem lehet közös jövőt tervezni

Ahogyan azt fentebb írtuk, a pár már sok szakítást megélt, ami után végül ismét egymás mellett kötöttek ki. A megszólaló ismerős szerint nem kizárt, hogy megint így történik majd.