Amíg Miley Cyrus és Cody Simpson ezerrel imádják egymást, az énekesnő exe a jelek szerint ismét szakítás áldozata lett. Liam Hemsworth és Madison Brooks színésző tavaly októberben mutatkozott először nyilvánosan. Ők is hasonló gyorsasággal jöttek össze, mint Miley Cyrus és 23 éves zenész barátja, ám a színész kapcsolata nem állta ki az idő próbáját.

A Daily Mail információi szerint a pár tagjai már nem követik egymást az Instagramon, ami a celebek életében kvázi egy rejtett bejelentése annak, hogy mosolyszünetet tartanak a felek.

Előfordulhat persze, hogy csak egy ideiglenes nézeteltérés miatt döntöttek úgy, hogy egy darabig nem kíváncsiak egymásra. Tekintettel viszont a járványhelyzetre, nem kizárt, hogy a távolság tette taccsra a kapcsolatot, vagy éppen az összezártság - amit most Kim Kardashian és Kanye West kapcsán is találgatnak a rajongók.

Ami Hemsworth és Brooks kapcsolatát illeti, ismerőseik korábban úgy nyilatkoztak, hogy a színész sokkal kellemesebben érezte magát új barátnője társaságában, mint volt felesége mellett, véleményük szerint pedig Brooks rengeteg önbizalmat is öntött annak idején Hemsworthbe.