Aluxusorientált feleség-reality egyik meghatározó tagja, Köllő Babett egy ideje komoly gondokkal küzd, rejtélyes betegség kínozza, az orvosok pedig egyelőre nem tudják mi lehet a felelős a folyamatos rosszullétekért. Kórházban is járt, azonban az ott kapott gyógyszertől rosszabbul lett  – írta meg a Bors.

A VIASAT3 sorozatának forgatása közben is panaszkodott múló rosszullétre a színésznő, az utolsó epizódban elárulta, hogy eleinte gyomorrontásra gyanakodott , de a dolog nem akar javulni. Most a Borsnak mesélte el, hogy azóta sem lett jobban, folyamatosan vizsgálják, hogy mi lehet a gond. 

A fájdalom egyre erősebb lett, és már annyira kínzott, hogy a férjem, András azonnal kórházba vitt, mivel attól tartottunk, hogy vakbélgyulladásom van. Ott egy éjszaka alatt az összes belgyógyászati vizsgálaton átestem, amin lehetett, de az orvosok tanácstalanok voltak továbbra is, mert szervi bajt nem találtak. Kaptam némi gyógyszert, de a kórháztól alig pár méterre leesett tőle a vérnyomásom és elájultam. (...) Hetek óta nem tudtam az oldalamon feküdni, annyira fájt bent valami. A szakember szerint valamilyen baktérium támadhatta meg a gyomromat és emiatt vagyok rosszul. Gyógyszereket és porokat kaptam, de csak kicsivel lett jobb a helyzet. Hamarosan gyomortükrözésem lesz altatásban, hogy megnézzék, nincs például fekély a gyomromban

– mondta el a lapnak Köllő.