Justin Bieber felesége egyike azoknak a modelleknek, akik manapság a legkeresettebbek, és rengetegen áhítoznak vonásaik után. Időről időre azonban őt is megvádolják azzal, hogy plasztikai műtéteknek köszönheti csinos arcát.

Bieberné a minap akadt ki egy Instagram posztra, amin egymás mellé tették egy tinikori fotóját, és egy frisset, utóbbit azonban állítása szerint jócskán manipulálva. A modell kommentet is fűzött a kép alá. A szóban forgó posztot már törölték, de egy szemfüles felhasználó elmentette az utókornak, jobbra kattintva meg is nézheti.

Hagyjátok már abba, hogy olyan képeket használtok rólam, amik manipulálva vannak! A fotó jobb oldalán nem én vagyok, nem is így nézek ki! Sosem plasztikáztattam az arcom, szóval ha már azzal szórakoztok, hogy összehasonlítgatjátok a 13 éves énemet a 23 évessel, legalább olyan képet válasszatok, ami nincs agyonszerkesztve

– írja Baldwin.

Tíz év valóban sok idő, ezalatt pedig nem kérdés, hogy az ember arca kissé változhat, nem beszélve a trendekről. A képeket elnézve ugyanis jól látszik, hogy egy előnyösen megformázott szemöldök és smink és sokat dobhat a külcsínen. Ön mit gondol Hailey Bieber természetes szépségét illetően?

Ön szerint plasztikáztatott Hailey Bieber?