Ugyan már megkezdődtek az enyhítések, a legtöbben még mindig a négy fal között igyekeznek kivárni a vírus végét. A bezártság miatt pedig mindenkinek fel kell találnia magát - a celebek is így tettek.

Liptai Claudia mostanában többször is bemutatta, milyen jól bánik az ecsetekkel, amennyiben sminkről van szó. Többször is bújt már a múlt éra színésznőinek bőrébe, volt már ugyanis Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, és Claudia Cardinale is, most pedig Audrey Hepburnné sminkelte magát.

Tom Hanks a minap nosztalgiázott kicsit, és megosztotta a tablófotóját, egyúttal sok sikert kívánva az oaklandi Skyline Gimnázium tanulóinak.

Még egy iratot is készített, amelyben gratulál a sikereikhez, és javasolja, hogy nyomtassák ki. Érdekesség továbbá az is, hogy a színész valamiért letiltotta a kommentelési lehetőséget a szóban forgó képek alatt.

Mihalik Enikő karanténos tippjei nem csak azoknak lehetnek hasznosak, akik hamarosan visszatérnek a kifutóra. A modell megosztotta követőivel fittsége titkát, ami ugyan szigorú szabályokhoz kötött, de annál hasznosabbnak bizonyul.

Legyen egy rutinod. Kelj fel, dolgozz, mozogj, ebédelj, tarts szünetet, és minden nap ugyanakkor feküdj le. Minden másnap jó, ha elmész futni vagy tanulsz valamit. Az alkohol, az édesség és a kikapcsolt ébresztő pedig maradjon hétvégére

– szól a modell fittségi receptje.

Sofia Vergara esküvőn járt a minap - de nem mindennapi módon. A színésznő egyik rokona ugyanis az online házasságkötés mellett döntött, a boldogságukra pedig kamerán keresztül koccintottak a meghívottak.

Naomi Campbell tegnap ünnepelte az ötödik x-et, amiről a Velveten is megemlékeztünk. Hasonlóképpen tett Claudia Schiffer is, aki egy csokor közös fotóval köszöntötte fel kolléganőjét.