Ugyan ma felhős napunk van, a héten azért volt részünk némi napsütésben is. Ezt a celebnők is kihasználták, bár azoknak jóval könnyebb, akik amúgy is kaliforniai villájukban pihennek a medence mellett.

Kiss Ramóna a Balatonhoz látogatott el a minap, vagy az is lehet, hogy csak egy korábbi fotót posztolt, de az biztos, hogy sokunknak elhozta a nyári hangulatot. A képhez az időjárás is partner volt, ugyanis a szél éppen annyira libbentette fel a műsorvezető szoknyáját, hogy követői megcsodálhassák a combjait, és kidolgozott vádliját.

Kylie Jenner szokásához hűen kifeküdt kicsit a kertbe napozni. Ezúttal úgy tartotta kedve, hogy zöld színű bikiniben tegye mindezt.

Nemrégiben Rita Ora is kimerészkedett a szabadba, méghozzá egy nem túl sokat takaró fürdőruhában. A róla készült fotók szöge is igencsak intim, az énekesnő követői nem csak karbantartott testét és a dekoltázsát, de a némileg intimnek mondható tetoválását is megcsodálhatták.

Ariana Granda és Lady Gaga közös száma is a napokban jött ki, amihez természetesen neki is vetkőzött a két énekesnő. Ez Gagától nem meglepő, de Grande jóval ritkábban látható olyan szettben, mint a videoklipben.

Kim Kardashian a karantén idején sem sunnyogja el az edzést, ahogyan az extravagáns szettekről sem mond le. Ezúttal ocelotmintában kezdett neki a láb és popsiformázásnak.

Emily Ratajkowski a kutyájával posztolt tükörszelfit, és nem meglepő módon a modell feneke került a fókuszba. A kommentelők többsége viccelődött is azon, hogy az eb arckifejezése bármelyiküké lehetne.

Rob Kardashian exe igyekszik mindent megtenni, hogy a szakításuk után is a köztudatban maradjon. Most éppen azáltal, hogy deréktájék után szinte semmit sem takaró fürdőruhában pózol a követőinek.