GettyImages-1127631279

A szexkereskedelemmel vádolt Hilary Duff undorítónak tartja a róla szóló pletykákat

2020.05.24. 08:36 Módosítva: 2020.05.24. 08:38

Sokak véleménye szerint botrányosnak ítélt képet osztott meg Hilary Duff Insta-oldalán. A fotón a celeb nyolc éves kisfia, Luca meztelenül volt látható, egy ágyban feküdve. A tartalom publikálása után rengeteg twitterező szidta Duffot, néhányuk szexkereskedelemmel vádolta meg a sztárt, aki azóta már letörölte a vitatott tartalmat az oldaláról, írja a Page Six.

Most mindenki unatkozik, tudom, de ez akkor is undorító. Bárki is álmodta meg ezt, és szabadította ezt a szemetet a világra, talán egy picit eltávolodhatna a telefonjától. Mondjuk szerezhetne magának egy hobbit

- írta Twitter-oldalán Duff, reagálva azokra a Twitteren megjelenő vádakra, mely szerint azért mutatta meg meztelenül kisfiát, hogy áruba bocsássa testét. 

 Insta-oldalán pedig már azt írta, hogy valaki felhívta rá a figyelmét, hogy meztelen képet közölt gyerekéről, ami valóban így is volt, ezért egy matricával takarta le utólag fia nemi szervét, majd ezután végleg le is törölte a bejegyzést a profiljáról. 

Bár sokan voltak a közösségi oldalakon, akik kiakadtak a meztelen kisgyereken,  (az egy dolog, ha egy szűk körnek mutat meg ilyen jellegű képeket Duff, de ne az egész világ előtt tegye, vélték egyesek), olyanok is jócskán akadtak, akik szerint semmi kifogásolható nincs abban, ha egy családi fotón a kisgyerekek nincsenek teljesen felöltözve.