Az élet nem habostorta, hanem egy doboz bonbon, legalábbis, ha Forest Gump és Berki Krisztián alapigazságai alapján indulunk neki. Ez az Instahíradó, amelyben értelmet nyer a fenti párhuzam, Palvin Barbara szürreális szettben csinálja azt, amihez nagyon is ért, Kelemen Anna rá kevésbé jellemző módon járja a természetet, Pintér Ada pedig dubaji napjaira tekint vissza.

Gyanúsított lett egy közúti balesetben Berki Krisztián, aki még 2018-ben karambolozott egy busszal Budapesten, erről a Bors írt részletesebben. A celeb az esetről egy rövid videóban emlékezett meg az Instagramján. A posztban messziről indulunk, de a lényeg, hogy remek reklámot csapott egy csokoládénak. Közben arra is fény derült, hogy édesanyja arra tanította korábban, hogy ha kővel dobják meg, ő kenyérrel viszonozza. 

 Palvin Barbaráról a Love Magazine készített egy videót, amelyben arra utalnak, hogy a modell valahogy így tölti karanténidejét New York-i otthonában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🖤 @thelovemagazine

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Kelemen Anna tetőtől-talpig ruhában járja az erdőt, fekete-fehér képeivel a bennünk a Szomszédok Jánosát megidézve, aki szívesen bújt elő óriás tölgyfák mögül váratlanul.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Életképek 🐾

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

 Pintér Ada pedig egy ideje bikinis fotókkal nosztalgiázik, most például arról, hogy egy darabig biztos nem tud különleges helyeken nyaralni, ami nagyon szomorú. De milyen remek, hogy ilyen helyzetekben is elő lehet húzni a régi fotókat.