A Velvet törzsolvasói valószínűleg emlékeznek, hogy egy időben Vajna Tímea számos imázsvideóval kísérletezett, amikről igazából sosem derült ki, mi volt a céljuk, de az üzletasszony fürdőruhás megjelenéseiben csúcsosodtak ki. A pazarul megrendezett modellkisfilmek helyébe a kreatív TikTokok kerültek, a legújabb ilyen gyöngyszemben a Vajna malibui hétköznapjait gyűjtötte össze egy montázs erejéig. Váratlan fordulat: a lényeg itt is a szexizés, pontosabban a fürdőruha. Az Instagramon eközben Eva Longoria egy elegáns fehér fürdőruhát mutatott be, míg Irina Shayk egy teljesen átlátszó fehérneműt.

Hogy egy klasszikus idézzünk, ugorjunk...

A bevezetőben tulajdonképpen minden poént előttünk Vajna Tímea Tik Tok videójával kapcsolatban. A lényeg, hogy stílusosan mutassa meg a malibui óceánpart adta lehetőségeket.  

@timea_vajna

##malibu ##losangeles ##love ##sun

♬ Soap - Melanie_Martinez

Jessica Simpson terepmintás szettben elmélkedett a mozgás fontosságáról. Azt meg kell hagyni, hogy valóban remek formában van a képek tanúsága szerint. 

 ...és ha már a remek formánál ás a fürdőruháknál tartunk Eva Longoria is megörvendeztette követőit egy nyárköszöntő fürdőruhás képpel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hope y’all are enjoying your Memorial Day! #SunsOutBunsOut

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

 Logoria után pedig egy magyar Évával zárjuk a sort. Baukó egy forrónadrágos poszttal futott neki a hétvégének. Mi pedig ezzel a csokorral. Minden jót!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pink 😇🥰👄💄👅

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,