Ahogy azt nem is olyan régen megírtuk, Sarah Jessica Parker nemcsak színésznőként van a topon, üzletasszonyként sem utolsó. Monogramjából álló cipőmárkája szépen termel, ám mint kiderül, mégsem működik annyira zökkenőmentesen a boltlánca: egyik alkalmazottja beperelte, amiért nem fizette ki a túlóráit, írja a Page Six.

Heather Holt, Parker egyik cipőboltjának üzletvezetője a New York-i bíróságon jelentette fel munkaadóját és üzlettársát, George Malkemust, akik állítása szerint a 2018 decemberétől 2020 március elsejéig tartó időszakban nem fizették ki a túlórái után járó bért, aminek pontos összege nem szerepel a vádiratban. Ugyanakkor Holt nemcsak bérének lemaradt részét szeretné megkapni, idézőjeles fájdalomdíjra is igényt tart, és szeretné, ha Parker mulasztásáért kifizetné a törvény által meghatározott büntetést is. A Page Six megkereste a színésznő/üzletasszony jogi képviselőit, akik azt válaszolták, tisztában vannak Holt vádjaival, utánanéznek, jogosak-e a nő vádjai.

Parkernek több üzlete is van New Yorkban, az egyik  egy pop-up bolt, a másik pedig egy butik. Ezen kívül Las Vegasban, Marylandban, Dubajban, Abu Dhabuban, sőt, még Kanadában is lehet vásárolni Parker cipőiből.