Ahogy arról a Velvet is beszámolt a műsorvezető tegnap az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy 17 év után elválnak feleségével. A Blikknek további részleteket árult el, például, hogy próbálták rendbe tenni párkapcsolatukat, végül mégis más mellett találták meg a boldogságot.  Jó viszonyt ápol volt felesége új párjával és közös gyermekük, Ábel is megismerte már szülei új párjait.

Szerettem volna, ha tőlem tudják meg az emberek, hogy Judittal már nem vagyunk együtt. Két napja fogalmazódott meg bennünk, hogy nem akarunk titkolózni, lehajtott fejjel menni az utcán, mintha valami rosszat tennénk vagy megcsalnánk a másikat. (...)

mondta a lapnak. A cikkből kiderült, hogy a Pimasz úr ottalszik című műsort együtt készítették még, így szinte minden percüket együtt töltötték, ami sok feszültséget keltett, aztán a család Szigligetre költözött, Papp pedig ingázott Budapest és a Balaton között.

A távkapcsolat lehetőséget adott arra, hogy kiderüljön, mi lesz velünk. A sors alakította így, mi pedig rengeteget beszéltünk arról, mit is szeretnénk. Terápiára nem jártunk, de nem adtuk fel az első nehézségnél. Érdekes, hogy Judittal szinte egyszerre találtunk új párt. Úgy is hozhatta volna az élet, hogy alkalmi kapcsolataink lesznek, de már a legelső alkalommal tudtam, amikor a mostani párommal találkoztam, hogy ez komoly. Így volt ez Judit és az ő párja esetében is. Három hónapja vagyunk együtt, civil, de ha eljön az ideje, többet is mesélek róla. (...) Ha úgy alakul, hogy Pimasz úr ottalvós műsora visszatér és Judit is szeretné, szerintem jól tudnánk együtt dolgozni. Sőt jobban, mint korábban, mert nem lenne ott annak a terhe, hogy egy pár vagyunk.