Pénteki szemezgetésünk eredménye nagyjából a csütörtök esti mozgásokból táplálkozik. Vagy, hogy ne fogalmazzunk ilyen körmönfontan, Sarka Kata és Rogán Cecília üzletasszonyok csütörtök éjjel az egyik barátnőjük születésnapjáról posztoltak, melynek eredményeként az ember bármeddig görgetett, úton-útfélen az üzletasszonyok mosolygós képeibe botlott. Emellett Köllő Babett ocelotként kutyázott, Éder Krisztián egyik fotója shortlistes a Portrait of Humanity Awards-on, Sting pedig lezárt egy megható történetet.

Lássuk!

Fentebb már felvázoltuk, hogy a Rogán-Sarka páros együtt élvezte a kispénteket (lásd. csütörtök estét), persze ez nem meglepő, hisz már a karantén idején is összejártak manikűrözni, és gyakran posztolnak közös-futós képeket is. Mindez nem igényel bonyolult szervezést, kettejük lakhelye ugyanis ugyanazon a telken található.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#girlfriends #birthdayparty @katasarka @a.nemeth @vivienborzi @helenamihalylovics

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

A poszt, pontosabban a posztok azért voltak érdekesek, mivel majd' mindegyik szereplő megosztotta ugyanazt az összeölelkezős képet, így pillanatok alatt ők uralták el a közösségi oldalakat.

Köllő Babett egy párduc-, vagy ocelotmintás fürdőruhában ölelkezett pacsizott le a kutyájával a kertben. Erről a képről többet felesleges volna írni, mint azt alább is láthatják.

Éder Krisztián már jó ideje a külföldi karrierjét építi, méghozzá fényképészként, a popzenétől határozott távolságban. Instagramján pedig rendre közzétesz munkáival kapcsolatos posztokat, ahogy most is. A képhez mellékelt szöveg szerint fotóját a legutóbbi körben beválasztották a Portrait of Humanity Award 200 legjobb képe közé.

Íme, az említett mű:

Legutóbb hosszabb cikkben értekeztünk arról, hogy egy New York-i lány a nevelőapja utolsó kívánságát teljesítette – ebben a történetben Sting, illetve a lánya is szerepel és egy festményről volt benne szó. A kép megérkezett Stinghez, a gyászoló lány pedig örömét fejezte ki egy kommentben, amelyet az eredeti bejegyzés alatt olvashatnak el.