Vajna Tímea az Instagramon: „úgysincs kedvem már sokszor élni 2019 után”

2020.06.06. 10:32

A múlt éjjel Vajna Tímea 24 óra után automatikusan törlődő videókat osztott meg az Instagramon. Az első hat felvétel a kevésbé meghökkentő, ezekből az első hármon az látható, ahogy a jelenleg Los Angelesben tartózkodó híresség a macskájával játszik. Aztán egy túlsúlyos macska képe következik azzal, hogy „reméljük, Szimba nem lesz ilyen kis kövér”. Szimba egy másik cica, az állatra jelenleg Vajna Tímea húgáék vigyáznak Budapesten, őtőlük származik a következő kép, majd a sort a budapesti Nobu étterem reklámja folytatja. És itt kezdődnek az érdekességek.

Vajna Tímea két részletben oszt meg egy ezoterikával foglalkozó okfejtést, amit az „Emlékezz a tudásra” című közösségi oldalról másolt ki. Íme a szöveg egy részlete úgy, ahogy Vajna Tímea Instagram Storyjában olvasható:

Az idei második 10 milliószoros nap: 2020. 06.05. és telihold

Emlékeztek, hogy mit jelent a 10 milliószoros nap?

Ezen a napon olyan energia sugáron halad keresztül a Föld, amely 10 milliószorosára emeli a teremtő energiát.

Ezen a napon minden, amit gondolsz, érzel, teszel, legyen az akár pozitív, akár negatív 10 milliószoros energiát kap.

Az életvezetési tanácsokkal folytatódó magyar nyelvű szövegbe Vajna egy angol kifejezést szúrt be: „blessings”, azaz „áldások”.

Végül pedig a New York Daily News nevű lap cikkének szalagcímét osztotta meg a legfrissebb Instagram-sztoriban, ez arról szól, hogy a Földhöz aggasztóan közel halad most el egy akkora aszteroida, mint az Empire State Building. Ezt az angol nyelvű cikket Vajna Tímea egy magyar nyelvű felirattal kommentálta, minden bizonnyal Andy Vajna halálára utalva az évszámmal:

Úgysincs kedvem már sokszor élni 2019 után...

Ön hogyan értelmezi ezt a mondatot, tekintettel az ezoterikus bevezetésre is?

Ön szerint mire akart utalni Vajna Tímea ezzel a mondattal?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea az Instagramon: „úgysincs kedvem már sokszor élni 2019 után”

Vajna Tímea azt osztotta meg az Instán, hogy a Föld egy energiasugáron halad át, majd egy mondatával Andy Vajna halálára utalhat. Ön hogy értelmezi?

40 · Jun 06, 2020 10:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments