Kylie Jenner és Kanye West nem csak abban hasonlítanak, hogy számos cikk jelenik meg róluk a bulvársajtóban, a Forbes magazinnal kialakult konfliktusukban is számos párhuzam van. Mindketten nyilvános vitába kerültek a lappal, mivel Jennerről azt mondták, édesanyja sugalmazására addig ügyeskedtek a könyvelésével, hogy egy kicsit többnek, milliárd fölöttinek tűnt a végeredmény, de a számok nyelvén valójában nem milliárdos. Kanye összbevételét pedig jóval kevesebbre becsülték a valóságosnál – legalábbis a rapper-hittérítő ezt állítja – írta meg többek között a Perez Hilton.

Jennert még tavaly kiáltotta ki a Forbes magazin a világ legfiatalabb milliárdosának, miután közel 600 millió dollárért adta el a kozmetikai cégét. Nemrég viszont ugyancsak a Forbes magazin közzétett egy cikket, melyben arról írtak, a híresség valószínűleg hamis adózási adatokat adott le, ráadásul sokkal kevesebb pénze van, mint ahogy azt beállította. Jenner persze mindent tagad, és itt vége lehetne a történetnek, de a Forbes gurított egy nagyot, és legújabb összesítésében újra Kylie Jennert tette az első helyre, akit ugyan már nem titulálnak így az Egyesült Államok legfiatalabb önerőből lett milliárdosának, de azért egy év alatt így is összegründolt 590 millió dollárt, amivel szerintük az elmúlt évben ő volt a legjobban kereső celeb.

Jenner a Twitteren írta meg, hogy több ponton is sértőnek találja a Forbes állításait, így ügyvédjeivel megteszik a szükséges lépéseket.

Sógora, Kanye West a lista második helyen végzett a maga szerény 170 millió dollárjával. Egyelőre West sem békült ki a lappal, korábban az ő bevételeit is alábecsülték, úgy fest, családilag feszült a viszony az üzleti lappal (hírünk két szereplője ugyanis sógorságban áll egymással. A borítóképen Kylie Jenner, Kim Kardashian és Kanye West láthatók, előbbi kettő testvér, utóbbi kettő házastárs.).