A harminchét éves Südi Iringót az RTL-en futó Szombat esti láz című táncolós-vetélkedős műsorban ismerhették meg, ahol mind az öt évadot végigtáncolta 2006 és 2014 között. A táncosnő most a Reggeliben mesélt arról, hogy mivel foglalkozik jelenleg. Nyáron tánctáborokat indít gyerekeknek, de egy teljesen más területen is kipróbálja magát. 

A táncosnő a karantén alatt sem hagyta abba a tanítást, szinte minden meg tudott tartani online. Bár a személyes oktatást sokkal jobban szereti, annak kifejezetten örült, hogy a karantén alatt többet lehetett a kutyáival és nem kellett az ébresztőóra hangjára kellnie. Párkapcsolatáról is beszélt, miután megkérdezték tőle, milyen hatással volt kettejükre a karantén. 

Eddig sem volt probléma. Most, hogy össze voltunk zárva 2-3 hónapot, még jobb volt. 

Emellett szóba került még az is, mennyire környezettudatosan él párjával, akivel egy székesfehérvári székhelyű gyáruk is van, ahol papír szívószálakat gyártanak. És itt még nem állnak le, több környezettudatos terméket is szeretnének gyártani, például cukornádból vagy papírból készült ételtartó dobozokat. 

Südi elmondta továbbá, hogy már a karantén előtt rájött, hogy nem feltétlenül szeretne élete végéig táncolással foglalkozni, igaz, most, hogy a karantén után ismét személyesen találkozott vendégeivel, rájött, mennyire szereti a munkáját. 

Régóta is csinálom egy kicsit bele is fásultam. Kéne valami új, kéne valami más lendület, jött a varroda, de azt a párom viszi, többségében amikor tudok, besegítek és nagyon remélem, hogy a szívószál biznisz lesz az amiben ki fogok tudok teljesülni.