Hétfő (június 15.) reggel a Fecsóként ismerhető Szegedi Ferenc vállalkozó szerepelt a Reggeli című tévéműsorban (pénteken a barátnője kapcsolódott be online a műsorba), hogy új kapcsolatáról beszéljen, és kitérjen arra is, exe, Vasvári Vivien mit gondol a szerelméről. Az is szóba került, mit gondol volt felesége jelenlegi párjáról. 

Fiával, Edwarddal együtt érkezett a műsorba, ahol leginkább a szintén Vivien keresztnevű jelenlegi párjáról beszélt, akit fél éve ismert meg, de csak az utóbbi hetekben fordult komolyabbra párkapcsolatuk. A nőről kiderül, hogy szépségkirálynő is volt, szabadidejében pedig lovagol. Mivel Fecsó párja szombathelyi, csak hetente találkoznak, de az „új Vivien” már megismerte Edwardot akinek több ajándékos vett már, szimpatikusak egymásnak. Bár a két Vivien még nem találkozott egymással személyesen, Vasvárinak van a véleménye Fecsó új párjáról. 

Azt mondta, hogy illik hozzám, aranyos volt.

A műsorból kiderült, hogy bár a válást hivatalosan még nem mondták ki, Vasvári és Szegedi viszonya már rendeződött, jelenleg békés a viszonyuk, talán ezért is lehet, hogy Fecsó is kedvesen nyilatkozott volt felesége jelenlegi párjáról. 

Egyszer-kétszer találkoztam már vele, nekem szimpatikus. Sőt, szurkolok nekik.