Ugyan a héten összegyűltek felettünk a felhők, a celebnők igyekeznek kompenzálni mindezt dögös tartalmaikkal. A mai válogatásban többen is fürdőruhában jelentkeztek be, így a nyári hangulat sem marad el.

Kárpáti Rebeka a Lupa Beachen vett részt egy fotózáson, a sorozatból ki is választott egy képet, amit megosztott követőivel.

Alessandra Ambrosio háza tájékán úgy tűnik, hogy hűvösebb szelek jártak, ezért ő pink kabátkában ment le a tengerpartra, ami alatt egyébként csak egy fürdőruhát viselt. Vagy ne keressünk értelmet egy divatfotóban?

Stella Maxwell szintén a kabátra szavazott a minap, ő azonban legalább egy nadrágot is húzott mellé, így csupán nyaktól derékig kellett szenvednie a hideg levegőtől.

Vasvári Vivien műtermi környezetbe helyezte át magát, és Bond-lányokat idéző szerkóban pózolt a kamerának. Az üzletasszony narancssárga body-ban, csizmában, csípőjén pisztolytáskával fotózkodott.

Mészáros Mercédesz szintén szexizett egyet a követői kedvéért. Az influenszer egy díszes aluljáróban állt modellt, melltájékon kevésbé konzervatív, de ezen túl, kis jóindulattal elegánsnak mondható szettben.