Az egykori Spice Girls-tag a divatszakma frissen diplomázott tehetségeinek tartott Graduate divathét védnökeként válaszolt a feltörekvő tehetségek kérdéseire, írja a Guardian. Válaszaiból kiderül, mit gondol egykori öltözködéséről, és az is, miért visel ma már lazább, sportosabb ruhákat. 

Victoria Beckham elmondta, hogy míg a Spice Girls idején stylist mondta meg neki, mit hordjon a nyilvános megjelenésein, a privát életében sosem volt stílustanácsadója. Akkoriban még sok fűzős ruhát viselt, de azóta már megváltozott a stílusa, sokkal lazább szabású, sportosabb ruhákban jár. 

Innen visszatekintve azt hiszem, az önbizalomhiány egyik jele volt, hogy állandóan olyan ruhákat hordtam, amik nagyon-nagyon szorosak, passzosak voltak. 

Mióta négygyerekes anyuka és saját vállalkozása van, sokkal feszítettebb lett a napirendje, ezért nem tud mindennap tűsarkúban tipegni, mondta. 

Emlékszem egy New York-i divatbemutatóra, ahol egy férfiasabb nadrágot vettem fel, sportcipővel, és mindenki megbolondult. Istenem, edzőcipőt hord, mondták. 

Persze a kor is kellett hozzá, hogy Beckham rájöjjön, mi az, ami jól áll neki, miben érzi magát kényelmesen, ráadásul most már semmit sem szeretne bizonyítani az öltözködésével. Ami pedig a múltbéli divathibáit illeti, úgy véli, mindegyikkel szembe tud nézni. 

Hallgass mindig a megérzéseidre, nem hiába vannak.

Amikor megkérdezték tőle, hiányzik-e neki a Spice Girls, egyértelműen kijelentette, hogy nem. Bár boldog időszaknak tartja a lánybandában eltöltött éveit, nagyon élvezi, amit most csinál, örül, hogy olyan ruhákat készíthet, mely segít a nőknek előhozni magukból a legjobb énjüket.