32633100 bd6b5ce69bee8dc0f7f4b0eb3b0abe06 o.png

Müller Cecília megmutatta a Mokkában, melyik a kedvenc mémje saját magáról

2020.06.18. 14:45

Dr. Müller Cecíliáról mémeket mi nem készítettünk, de heti trendet igen. Az országos tisztifőorvos ma reggel a Mokkában elmondta, hogy ő mindenesetre a mémeket sem találta bántónak, a kedvence az volt saját magáról, amelyikben kaspókhoz hasonlították az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján használt pulpitusokat. Ezt kollégái kinyomtatták és odaadták neki.

Müller Cecília kedvenc mémje az Operatív Törzsről.
Müller Cecília kedvenc mémje az Operatív Törzsről.
Fotó: TV2

Íme dr. Müller Cecília teljes interjúja.

A nap legfontosabb és egyben legszomorúbb híre Benedek Tibor halálának híre volt, erről többet itt olvashat. Alább az ehhez nem kapcsolódó, hazai hírességekhez kapcsolódó friss információkat-érdekességeket foglaljuk össze.

További hírek röviden!

  • A Blikk ott volt Kozsó áramlopási perének tegnapi tárgyalásán, de maga Kozsó nem. A zenész azt állítja, megfenyegették, és valaki ötmillió forintot követel tőle, illetve fenntartja, hogy nem követte el, amivel vádolják.
  • Iszak Eszter műsorvezető-influenszer kapott egy kisebb szerepet a Barátok köztben. A 32 éves híresség a Blikknek azt mondta, hogy annak idején volt már egy castingon 16 évvel ezelőtt, amikor Emma szerepére kerestek színésznőt, de a szerep akkor végül Marenec Fruzsináé lett. Most saját magát fogja alakítani, és főznie kell majd a sorozatban.
  • Gáspár Zsolt, vagy becenevén Gáspár Zsolti összebarátkozott Demcsák Zsuzsa férjével. Ha úgy érzi, erről a témáról szívesen olvasna többet, a Borshoz kattintson át!
  • Varga Viktor énekesnek talán van egy új barátnője és biztosan van egy elég egyéni külsejű autója. Mindkettőről megtekinthet képeket a Blikknél, alább pedig az RTL-nek adott interjúját nézheti meg. A Reggeli című műsorban arról volt szó, hogy Varga miért törölte magát a közösségi médiából, és hogy mennyivel boldogabb azóta.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Müller Cecília megmutatta a Mokkában, melyik a kedvenc mémje saját magáról

Iszak Eszter benne lesz a Barátok köztben, Kozsó pedig ártatlannak vallja magát, viszont azt mondja, megfenyegették. Hírek!

24 · Jun 18, 2020 02:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments