Dr. Müller Cecíliáról mémeket mi nem készítettünk, de heti trendet igen. Az országos tisztifőorvos ma reggel a Mokkában elmondta, hogy ő mindenesetre a mémeket sem találta bántónak, a kedvence az volt saját magáról, amelyikben kaspókhoz hasonlították az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján használt pulpitusokat. Ezt kollégái kinyomtatták és odaadták neki.

Íme dr. Müller Cecília teljes interjúja.

A nap legfontosabb és egyben legszomorúbb híre Benedek Tibor halálának híre volt, erről többet itt olvashat. Alább az ehhez nem kapcsolódó, hazai hírességekhez kapcsolódó friss információkat-érdekességeket foglaljuk össze.

További hírek röviden!

  • A Blikk ott volt Kozsó áramlopási perének tegnapi tárgyalásán, de maga Kozsó nem. A zenész azt állítja, megfenyegették, és valaki ötmillió forintot követel tőle, illetve fenntartja, hogy nem követte el, amivel vádolják.
  • Iszak Eszter műsorvezető-influenszer kapott egy kisebb szerepet a Barátok köztben. A 32 éves híresség a Blikknek azt mondta, hogy annak idején volt már egy castingon 16 évvel ezelőtt, amikor Emma szerepére kerestek színésznőt, de a szerep akkor végül Marenec Fruzsináé lett. Most saját magát fogja alakítani, és főznie kell majd a sorozatban.
  • Gáspár Zsolt, vagy becenevén Gáspár Zsolti összebarátkozott Demcsák Zsuzsa férjével. Ha úgy érzi, erről a témáról szívesen olvasna többet, a Borshoz kattintson át!
  • Varga Viktor énekesnek talán van egy új barátnője és biztosan van egy elég egyéni külsejű autója. Mindkettőről megtekinthet képeket a Blikknél, alább pedig az RTL-nek adott interjúját nézheti meg. A Reggeli című műsorban arról volt szó, hogy Varga miért törölte magát a közösségi médiából, és hogy mennyivel boldogabb azóta.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Müller Cecília megmutatta a Mokkában, melyik a kedvenc mémje saját magáról

Iszak Eszter benne lesz a Barátok köztben, Kozsó pedig ártatlannak vallja magát, viszont azt mondja, megfenyegették. Hírek!

24 · Jun 18, 2020 02:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments