A kora nyári időjárásbeli hullámzás egyelőre nem indította be a bikiniszezont , de azért az Instagramon olykor-olykor előkerül pár olyan szett, ami jelzi, hogy június van. Molnár Nini, a Feleségek luxuskivitelben legújabb szereplője például egy fenék-orientált képpel igyekezett felhívni a figyelmet a nyár szükségességére, míg Demi Rose egy cyberpunk egyenruhában vágott neki a sivatagnak, Kelemen Anna pedig még mindig a kanapé előtt pózol, valószínűleg ennek köszönhető, hogy olyan hófehér a bőre. 

Szóval: Molnár Nini

A szingli luxushölgy egy hófehér egyrészes fürdőruhában jár, feltehetőleg valamiféle tengerpartra koreografált csűrdöngölőt, de az is lehet, hogy a szokatlan homokos part zavarta meg a koncentrált állásban. Mindegy is az apropó, a képaláírásban lényegében a nyári sütkérezést kéri számon, bár a kép hangsúlya történetesen egészen máshova tereli a figyelmet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Give me summer☀️☀️

NINI MOLNAR (@ninimolnar) által megosztott bejegyzés,

 Demi Rose sem szerénykedik, ha a hátsójának kell nagy feneket kerítenie a közösségi oldalán. A kép tavaly készülhetett a Burning Man fesztiválon, de most posztolta: szürreális szettjében úgy áll, elveszetten a sivatag közepén, mintha egy szintipop-lemez borítójáról szalajtották volna. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Basically ready to leave this planet, who’s coming with me? 🪐

Demi 🌹 (@demirose) által megosztott bejegyzés,

Kelemen Anna már szinte hagyományosan posztol számára fontos kérdésekről, néhány intim fotó kíséretében. Jelen esetben a kalóztúsztárgyalókról értekezik, és az ő feneke is határozottan van jelen a kép kompozíciójában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sok új szakma alakult ki már a világban de talán a legizgalmasabb a kalóztúsztárgyaló. Lassan ha megkérdezik az iskolában,hogy:”mi leszel ha nagy leszel Pistike?”,akkor elképzelhető hogy Pistike kalóztúsztárgyaló akar lenni! Ehhez persze kell a nyelvtudás és Pistike ezért becsülettel fogja az angolt elsajátítani,tudván,hogy egy jövedelmező szakmához befektetés kell! A kalózok sem akarják ma már a túszul ejtett emberek életét,sokkal jövedelmezőbb ha váltságdíjért szabadon engedik őket. A hajót nem érdemes elrabolni,mert a biztosítótársoságok úgyis a hajó tulajdonosnak fizetnek. Pistike,tehát jól választ szakmát. Sok millió dollár cserél így gazdát és persze a túsztárgyalónak is csurran-cseppen! 🏴‍☠️

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,