Nyissuk meg a szombati bulvárgyűjtést, a hétvége ellenére van miből szemezgetni. Kapocs Zsóka egy netes zaklatóról mesélt a Blikknek, míg Kiss Ramónáról kiderült, hogy azon kevesek közé tartozik, akiknek jót tett a karantén, Cicciolina pedig arról panaszkodott, hogy nem áll túl jól anyagilag.

Nézzük:

Kapócs két éve viseli egy férfi folyamatos zaklatását, most jutott el odáig, hogy jogi lépéseket is tenne, ha végre véget vethetne a dolognak – írta meg a Blikk.

Már nem is tudom, honnan indult az egész. Nagyjából két éve ír ez az ember mindennap. A profilképén egy gyermek van, a neve pedig rejtély, csak annyi látszik, hogy Facebook-felhasználó. Nem tudom törölni, letiltani, a profilját nem tudom megnézni, de még válaszolni sem tudok neki. Nem is értem, hogyan működhet így ez az oldal. Érdekes, hogy sokszor tesz fel kérdéseket, de vajon miért, ha tudja, hogy úgysem tudok neki válaszolni. (...) A legtöbbször bizarr, „nyálcsorgatós” üzeneteket ír. Sajnos ebben van már „rutinom”, volt, hogy férfiak illetlen, tolakodó üzeneteket küldtek, de ezeket eddig mindig le tudtam állítani, ezt a titokzatos zaklatót azonban sehogyan sem. Zavar a mindennapos üzengetés, elegem lett. Ha kell, elmegyek ügyvédhez, a rendőrségre, és feljelentést teszek zaklatás miatt!

– mondta Kapócs. A lap felkereste dr. Szilágyi Roland ügyvédet, aki megállapította, hogy az ügy kimeríti a zaklatás fogalmát, így a férfi akár egy év börtönbüntetést is kaphat.

Szintén a Blikk készített Kiss Ramónával egy nagyobb lélegzetű interjút, melyben leginkább a párkapcsolatáról, pontosabban a házasságáról és anyai teendőiről mesélt a műsorvezető. Elmondta többek között, hogy számukra jót tett a karantén, erősítette a kapcsolatukat, hogy össze voltak zárva. A teljes beszélgetést itt tudja elolvasni.

Cicciolina, azaz Staller Ilona az ACNews-nak mesélt arról, hogy egyre szűkebb a keret a bankszámláin.

Nekem is fogyóban van a megtakarításom, persze, próbálok bevételhez jutni, de egyáltalán nem vet fel a pénz, így nekem sem könnyű. Ez az idegrendszeremre is hatással van, a múlt éjszaka sem aludtam szinte semmit, mert rémálmaim voltak. 

Továbbá lassan kiderül, hogy ki fogja váltani Kovács Patríciát a Mintaapákban. A Blikk információiszerint versenyben van Sipos Vera és Tenki Dalma is.