Napjainkban nem kérdés, hogy aranykorukat élik a fitneszmodellek. A remek génekkel és kitartással megáldott hölgyek (vagy urak) munkásságára hatalmas a kereslet, és amíg annak idején inkább versenyeken és utcai plakátokon találkozhattunk velük, úgy ma már csinos kis megélhetést jelent nekik az influenszerkedés is.

Ariana James ezen modellek táborát erősíti. A 29 éves kolumbiai lány jelenleg Floridában él, szintén kiemelkedő fizikumú férjével. 

A modellt jelenleg közel két és félmillióan követik az Instagramon, és ahogyan már korábban is írtuk róla, számos márka nagykövete, illetve az sem mellékes információ a számok mellett, hogy szeret meztelenkedni – tekintve, hogy mennyi energiát fordít a testformálásra, ez nem is meglepő.

Ugyan a karantént végre feloldották, és a világ más tájain is egyre jobban javul a helyzet, azért mindenki emlékezni fog rá, hogy hónapokon át kénytelen volt az otthonába zárva kivárni, amíg elül a vírus. Ez alól James sem volt kivétel, de ő szinte minden nap jelentkezett valamivel, amivel boldoggá tehette a követőit.

Persze nem kérdés, hogy ő és a párja jobban viselték a bezártságot, hiszen a kecójukhoz tartozik egy méretes erkély is, ahonnan pazar látkép terül eléjük. Valószínűleg ezért is fotózkodott itt olyan sokat a modell.

A sors iróniája egyébként, hogy James gyakran reklámoz(na) különböző színű és fazonú bikiniket, de a fotóit látva kétséges, hogy az emberek a testén lévő ruhára lennének kíváncsiak.

Mindenesetre a modell ezerrel tolja ezeket a képeket, hiszen meg kell felelnie a megállapodásoknak, és persze azoknak is, akik olyan nagy szeretettel követik. Így tehát mindenki jól jár, hamarosan pedig jöhetnek a tengerpartos fotók is!

Addig is itt egy erősen szponzorálttartalom-szagú videó, amin James a habok között ugrabugrálva igyekszik demonstrálni, mennyire finom is az ital, amit éppen iszik.