Automatikusan eltűnő Insta sztoriban reagált Vajna Tímea először is a kopaszodásáról szóló hírekre, a következő mondattal:

Az Amerikában végzett hőillesztéstől alakultak ki kopasz foltok, nem amit anno réges-régen Magyarországon csináltak, azt imádtam.

Andy Vajna özvegye ugyanebben a posztban sérelmezi, hogy a lapok megírják, hogy ő mit posztol az Instagramra, „kivéve persze a tisztességes újságírókat” – teszi hozzá. Vajna Tímea aztán az apák napjáról is megemlékezett az esküvőjén készült fotókkal, amelyeken édesapja vezeti őt az anyakönyvvezető elé. Ezen kívül arról is közzé tett pár rövid videót, hogy kint járt Andy Vajna Los Angelesben található síremlékénél, ahova a macskáját is elvitte. A felvételeket angol nyelven írt feliratokkal látta el, amikben azt írja, mennyire hiányzik neki Andy Vajna, és hogy a cicájával, Chanival ment ki a temetőbe. A 2019-ben elhunyt producernek a Los Angeles-i emlékhely mellett Budapesten a Kerepesi temetőben van a sírja.

További rövidhírek:

  • Kozsónak volt egy koccanása a Kodály köröndön, tudósít a Ripost.
  • Vujity Tvrtko jótékonysági akcióként fagyit árult Debrecenben, számol be a Blikk.
  • Dér Heni elment Vácrátótra a ballagásra sztárvendégnek, írja szintén a Blikk. Vácrátót polgármestere Spiegelhalter László, aki korábban DJ Spigiboy néven volt ismert. A ballagásról Dér Heni videót posztolt az Instagramra.
  • Xantus Barbara 52 évesen most végezte el hivatalosan a Színművészetit. A színésznő erről a TV2-n a Mokkában beszélt, alább tekintheti meg a videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Vajna Tímea kivitte a macskáját Andy Vajna sírjához

Vajna Tímea azt is megosztotta, hogy egy Amerikában végzett hőillesztéstől alakultak ki kopasz foltok a fején.

56 · Jun 22, 2020 10:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments