Hiába tartott Charlize Theron és Sean Penn románca alig egy évig, több helyen is arról pletykáltak, a férfi megkérte a színésznő kezét. Theron a The Howard Stern Show-ban cáfolta meg határozottan, hogy bármi is igaz lenne ezekből a híresztelésekből, írja az E! News.

Amikor az amerikai talkshow műsorvezetője megkérdezte tőle, mi a helyzet vele párkapcsolati téren, majd mellékesen megjegyezte, hogy elvileg Sean Penn egyszer eljegyezte őt, Theron meglepődött. 

Micsoda? Ez nem igaz. Nem, nem jártunk a házasság közelében Seannal. Ez hülyeség. Találkozgattunk, és kábé ennyi. Egy ideig randiztunk, aztán már nem randiztunk. Igen, párkapcsolatban voltunk, nem randiztunk másokkal, alig egy évig tartott. Sosem lépett magasabb szinte a kapcsolatunk, szóba sem jött, hogy hozzámennék. Semmi ilyesmiről nem volt szó. 

A valóságban inkább bő másfél évig voltak együtt, végül 2015 júniusában szakítottak. Különválásukról szűk egy évvel később Threron úgy nyilatkozott, hogy mindketten belátták, nem működik tovább a románc, nem volt semmilyen vérmes veszekedés vagy megcsalás közöttük. Theron a műsorban elmondta, sosem akart különösképpen megházasodni, és soha nem is érezte magát magányosnak. 

Az életemben nincs sok hely most ahhoz, hogy ilyen dologra (házasság - a szerk.). Ezt még akkor is hihetetlenül nehéz lenne elérni, ha nem egyedülálló anyuka lennék, karrierrel. 

Theron hozzátette, gyerekei,  a nyolcéves Jackson és a hároméves August élete legnagyobb szerelmei. Bár korábban azt is pletykálták, amikor még együtt járt Pennel, hogy a színész örökbe fogadta volna Theron idősebb fiát, de a színésznő ezt is tagadta, mondván, ez nem olyan döntés, amit egy 18 hónapos kapcsolat alatt meg lehetett volna hozni, szerinte egy gyerekkel nem lehet így viselkedni.