Miley Cyrus napjainkban kimondottan megosztó személyiségnek számít, pedig egykor még világszerte az egyik legcukibb énekesnőnek tartották. Egészen konkrétan a Hannah Montanás évei alatt, ami egyébként a sorozat vége felé már egyáltalán nem tetszett neki, de akkoriban még nem léphetett ki a szerepéből. 2010-ben aztán lement az utolsó epizód is, Cyrus pedig úgy érezte, ideje elfelejteni a visszafogott kislányt, akit négy éven át játszott.

Az énekesnő első szexibb hangvételű albuma, a Can't Be Tamed a napokban lett éppen tízéves, ennek alkalmából pedig Cyurs kérdezz-feleleket tartott a Twitteren. Egy rajongója aziránt érdeklődött, hogy ebből az időből mi volt a legkülönlegesebb és legfeledhetetlenebb emléke. Az énekesnő az első olyan fellépését idézte fel a kérdésre, ahol már dögösebb ruhát húzott.

Egy olyan ruhát vettem fel, amiről tudtam, hogy mindenkit meg fog botránkoztatni. Ebben az időben kezdtem bontogatni a szárnyaimat és szabadnak érezni magamat. De ehhez bátorság is kellett, mert az beszélték körülöttem az emberek, hogy elfogom veszíteni a rajongóimat, és derékba törik majd a karrierem. Nem maradhattam egész életemben Hannah Montana, és ezt ők is tudták, de nem akarták, hogy olyan hibát kövessek el, amit már nem lehet meg nem történtté tenni. Szerencsém volt, hogy a rajongóim hűségesek, és mindig megengedték, hogy kísérletezzek és fejlődjek

– írta Cyrus a Twitteren.

A szóban forgó ruha egyébként alább látható, és bár az énekesnő ettől csak durvábbakat aggatott magára az évek során, ez a szerelés valóban nem meglepő, hogy rosszalló tekinteteket vont maga után. Ekkoriban ugyanis Cyrus kislányos ruhákat hordott a Hannah Montana-imázs kedvéért, így egyik napról a másikra ez nagy váltásnak számított.

Az énekesnő az utóbbi időben kétségtelenül visszavett magából, de egy évvel ezelőtt még botrányos válásától volt hangos a sajtó. A jelek szerint azóta nagyjából sikerült kitombolnia magát, de persze még mindig csinál furcsa dolgokat. Például mindenki figyelmét felhívja a kikandikáló mellbimbójára, vagy neccharisnyába öltözteti 23 éves pasiját, mint a legutóbb.