Sokan úgy tartják, hogy ha egy harmadik felet is be kell vonni egy kapcsolatba, akkor az már veszett ügy, bármennyire is semleges és hozzáértő ez az adott személy. Pink ennek éppen az ellenkezőjét állítja. Az énekesnő pénteken jelentkezett be élőben az Instagramon, ahol hosszasan beszélt arról, hogy a házassága egy Vanessa Inn nevű párkapcsolati tanácsadónak köszönhetőn tart még mindig - szúrta ki Perez Hilton.

A 40 éves énekesnő elmondása szerint rendszeresen beszél a dolgairól a tanácsadónak. Időnként egyedül, máskor úgy, hogy a férje, Carey Hart is jelen van a foglalkozáson. Pink szerint ez azért hatásos, mert párjával néha olyan, mintha külön nyelvet beszélnének, a szakember azonban egyfajta hidat képez közöttük.

Kell valaki, aki mindkettőtöket meghallgat, és anélkül, hogy Vanessa fordított volna nekem az elmúlt 18 évben, szerintem nem lennénk már együtt. Gyerekként nem tanították meg nekünk, hogyan viselkedjünk egy kapcsolatban, hogy jöjjünk ki más emberekkel. Erre remek példa az, ami most az országunkban zajlik. Nem tudjuk, hogyan szeressük egymást, hogy jöjjünk ki a másikkal, vagy hogyan kommunikáljunk

– mondta az énekesnő.

Carey Harttal egyébként 2006 óta házasok, a kapcsolatuk pedig már 18 éve tart, ami valóban hosszú idő. Úgy tűnik, ők tényleg megtalálhatták a boldogság titkát.