A hazai hírességek estefelé merészkedtek közösségi oldalaik közelébe, hogy elárasszák azt néhány igazán dögös, meglepő, vagy éppen jellemző fotóval. Például Sarka Kata megmutatta, hogy a rengeteg futás és edzés nem elpazarolt idő, az egykori modell jobb formában van, mint valaha. Baukó Éva leruccant a Balatonra és készített pár szexi, vitorláson pózoló képet, míg Törőcsik Franciska az ELLE magazin címoldalára került anyaszült meztelenül.

Jöjjön és tekintse meg gyűjtésünket:

Kezdjük rögtön a sort Sarka Katával, aki egy edzés utáni képpel örvendeztette meg követőit. A testhezálló edzőruha kiemeli Sarka remek alakját, akit több kommentelő is az egekig magasztalt. Korábban hosszabban értekeztünk arról, hogy Rogán Cecília egyik legjobb barátnője szívesen posztol a hagyományos magyar fogásokról, de mellette komolyan veszi a testedzést is. Megosztott fotója újabb ékes bizonyítéka az ennek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#today #training 💪🏼💕

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Törőcsik Franciska az ELLE magazinnak a meztelenség tabujáról, az énképről, a hiúságról, és a színházi test, valamint a privát test közti különbségről beszél. A címlapon pedig teljesen meztelenül szerepel. 

✨2020 sokak szerint a csalódások éve - szerintünk a képzeleté!✨ ⚡️Holnap már a standokon az új lapszám, a címlapon...

Közzétette: ELLE Magyarország – 2020. június 23., kedd

Baukó Éva a Balatonon lőtt pár érdekes, bikinis képet. Az egykori Való Világos korábban a Velvet podcastjében mesélt arról, hogy az utóbbi időben több modell munkát is elvállalt. A képekhez fűzött szövegből sok minden nem derül ki, azon túl, hogy Baukó is várta a napsütést, illetve nagyon jól áll neki a mintás bikiniszett.

Végül Horváth Évát is megmutatjuk bikiniben, a modell egy klasszikus nyári slágert idézve mutatta meg magát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🙌🏼 #nyárvan #aligfürdőruhàban ✨ #elsemhiszem #juniusvege #origamibikini

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,