Azt hihették, hogy ma elmarad a csinos Insta-lakókra fókuszáló gyűjtésünk, de nem. Íme néhány különleges fotó, különleges hírességektől:

Labacz Lilla idejének nagy részét Amerikában tölti, de alkalmanként haza jön, hogy megmutassa magát a színpadon, jelenlegi posztjából nem derül ki, hogy hol készült, de az elég jól látszik, hogy a színésznő elképesztő formában van.  Salma Hayek az Alkonyattól pirkadatig című film egyik legendás sztriptíz-jelenetét osztotta Instagramján, mindössze azért, hogy szemléltesse, milyen jó volt akkora haja (is). Molnár Nini pedig egy narancsszínű fürdőruhában idézte meg a Pancsoló kislány című dalt. 

Labancz Lilla az óta nemigazán tűnt fel magyar filmben, de színházban annál inkább, legutóbb a Nő a tét című darabban szerepelt. Az Instagramján közzétett fotó pedig lehetne akár egy Gucci fehérnemű reklám is, de valószínűbb, hogy a színésznő nem egy kampányban vett részt, csak megmutatta, hogy milyen jól áll neki a púderszínű, csipkés fehérnemű. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😉

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

Apró érdekesség:

 Labancz Lilla és Salma Hayek között van kapcsolat, és nem az, hogy mindketten szerepelnek ebben a jócsajszüretben. A kapocs Danny Trejo, ugyanis mindketten dolgoztak már az amerikai színésszel.  

Na de, folytatva az Instagram posztokat: elképzelhető, hogy Hayek nem elégedett a mostani hajával, ugyanis legújabb posztjában Robert Rodríguez mára már klasszikussá vált vámpírfilmjéből vágott ki két apró jelenetet, melyben épp egy roppant erotikus táncot ad elő, és megjegyzésként annyit fűzött hozzá, hogy "jó haj". 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#goodhairday #hair #tbt #fromdusktildawn

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

Molnár Nini pedig tovább reklámozza fürdőruháit, a Ratajkowski-módszerrel. Azaz saját magán mutatja be egy-egy szettjét. Jelen esetben egy narancssárga egyrészes fürdőruhát.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wearing LISA #NINISWIM 🍊 @ninimolnarofficial

NINI MOLNAR (@ninimolnar) által megosztott bejegyzés,