Zajlik az élet! Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy Kollányi Zsuzsi alig, hogy eljegyezték, már az oltár elé is állt, Tolvai Reni elhagyta a mobilját, és e miatt roppant feszült, Demcsák Zsuzsa újra családi viszonyairól beszélt, Koltai Lajos pedig Oscar-díjas színészekkel készül forgatni. 

Kollányi Zsuzsit az elmúlt időszakban számos öröm érte. A magyar énekesnőnek már van két gyermeke, a Blikk pedig megírta, hogy egy harmadik csöppséggel bővül a család. A hétvégén pedig Instagramján jelentette be, hogy párjával kimondták a boldogító igent.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Asszony lettem, jelentem! 😄❤️#wife #husband #marriage #family #pregnantbride

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

 A Bors szúrta ki, hogy az IMDB filmes adatbázis szerint az Utolsó kivégzés címmel készül filmet rendezni a 74 éves Koltai. A filmben olyan sztárok tűnnek majd fel, mint a Hatalmas kis hazugságokban brillírozó Laura Dern és a Kártyavárból ismert Robin Wright.

Demcsák Zsuzsa még pénteken mesélt a Mokkában arról, hogy édesanyjával sokszor egymásnak feszülnek, mivel mindketten erős jellemek. A riportban lényegében arról mesélt a műsorvezető, hogy az anyukája miként reagálta le hirtelen jött házasságát. 

 Tolvai Reni még csütörtökön hagyta el a mobilját, közösségi oldalain kérte az embereket, hogy segítsék megtalálni a privát tartalmakkal teli készüléket - erről pedig a Bors is megemlékezett.