A hírnév árát néha nem is a celebeknek, hanem közeli hozzátartozójuknak kell megfizetni. A Bors  írta meg, hogy ByeAlex húga, az Angliában élő Amarilla Cserpes Laurával élő adásban beszélt Instagramon, csevegésükből pedig az is kiderült, hogy a híresség testvére többek között azért költözött a szigetországba öt évvel ezelőtt, mindössze 6000 forinttal a zsebében, mert elege volt belőle, hogy mindenki a testvérére asszociál róla. 

Több évvel ezelőtt, amikor Amarilla megunta a magyarországi életét, édesapja is akkoriban halt meg, édesanyjával nem élt egy városban, testvére, ByeAlex pedig nagyon elfoglalt volt, ráadásul Amarilla sehogy sem tudta idehaza megtalálni élete párját, fogta a cókmókját és külföldre ment.

Felmondtam az albérletemet és kimentem 6 ezer forinttal a zsebemben. Úgy voltam vele, majd két héten belül lesz munkám, addig beosztom ezt a pénzt. Aztán rájöttem, hogy ez semmi, nagyjából vehetek belőle egy bérletet egy hétre. 

ByeAlex húga először egy sportboltban dolgozott (itt ismerte meg szerelmét, akivel jelenleg is együtt van), majd egyre feljebb araszolt a ranglétrán, most területi menedzserként dolgozik egy francia márkánál, de művészi illusztrációkat is készít, az egyik például a brit Vogue-ban is megjelent. 

Ami pedig a bátyját illeti, nagyon szeret róla beszélni, akár még a negatívumokról is:

Bizonyos állásinterjún meglátták, hogy milyen referenciám van: Eurovízió stb. Összerakták a képet azonnal, hogy miről van szó, és volt olyan, hogy megkérdezték: ha a ByeAlex húga vagyok, miért akarok dolgozni. Van, aki azt gondolja Magyarországon, ha a családtagod híres, azt jelenti, hogy neked is minden jó. Voltak ilyenek, nem is értettem.

Amarilla egy olyan esetet is felelevenített, amikor randipartnere egy idő után megkérdezte tőle, hogy ő ugye a ByeAlex húga. 

Mondom úristen, miért fontos ez?

Az énekes húga a fenti incidensek miatt is költözött jó messze Magyarországtól, ahol teljesen normális élete lehet, mivel a kutya sem tudja, ki az a ByeAlex.