Kellemes kedd reggelre ébredhettünk, és úgy fest, hogy a hírek szempontjából sem lesz lehangoló ez a nap. Balsai Mónika a tegnapi nap folyamán jelentette be, hogy örökbe fogadtak párjával egy gyermeket, a Blikk információi szerint egy kisfiút. Sebestyén Balázs felesége szintén a közösségi oldalon mesélt arról, hogy 15 éve élnek boldog házasságba műsorvezető férjével, és Stohl András is jól működő párkapcsolatáról vallott a Borsnak. A sok pozitív hír mellett akadnak sajnos kevésbé vidám történetek is, Rékasi Károlyra újabb műtét vár korábbi balesete miatt. 

Sebestyén Balázs ritkán látható a feleségével, vagy a gyerekeivel, a műsorvezető már több interjúban kifejtette, hogy nála ez koncepció, a magánélete csak rá és családjára tartozik. Párja, Sebestyén Viktória most egy közös képpel ünnepelte meg 11. házassági évfordulójukat. 

Stohl Andrást a Bors interjúvolta meg a párkapcsolatáról. A színész-műsorvezető a lapnak elárulta, hogy párjával beköltöztek új otthonukba és szépen alakul a közös életük.

Hál isten, a vége felé közeledik a házépítés, ami – bevallom – elég megterhelő volt. De most már beköltöztünk, kezdjük be­lakni, úgyhogy szépen alakul a közös életünk Vicával. (...) Addig is a családra koncentrálok, s ha lehet ilyet mondani, a koronavírus abban segített, hogy sokkal több és hasznosabb időt tudtam a gyerekeimmel tölteni. A két kicsin látom is, mennyire jót tesz nekik, hogy ennyi időt együtt vagyunk, jönnek velem mindenhova, és ez nekem is nagyon jó érzés

– magyarázta a lapnak a színész.

Rékasi Károly öt évvel ezelőtt elütötte egy autós. Öt métert repült, súlyos koponyasérülést és szilánkos töréseket szenvedett, azonnali életmentő operációra volt szüksége, azóta összesen tíz – köztük több csontpótló – műtéten esett át. 

Magasított talpú gyógycipőt viselek, de mindez nem elég. Aszimmetrikussá vált a csípőcsontom, ami kopásokhoz vezetett. A kezelőorvosom szerint minél előbb szükséges csípőprotézis beültetése, ami csaknem fél év kiesés lenne a munkából. Az újabb fájdalmak mellett a jövedelemkiesést sem engedhetem meg magamnak

mondta a Blikknek Rékasi.