Az utóbbi időben számos cikk jelent meg arról, hogy Hajdú a Life Tv vezetője lett, ám eközben arra is fényt derítettek, hogy a műsorvezető  korábbi cégénél nyomoznak, sőt, ő az egyik gyanúsított egy adócsalási ügyben. 

A Média 1 a Magyar Hangra hivatkozva írta meg, hogy a műsorvezetőt azzal vádolják, 

egymilliárd forintnál is több készpénzt vett fel két olyan cég számlájáról, amelyhez papíron semmi köze nem volt.

Az online lap felhívta Hajdút az üggyel kapcsolatban, valamint új munkájáról, műsoráról is kérdezték, de nem válaszolt egyik kérdésre sem.

Ha eddig nem követte volna Hajdú ügyének menetét:  

Az első nyomozás 2016 tavaszán indították a NAV nyomozói. Az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt nyújtotta be a vádiratot. A nyomozás megindulása után néhány hónappal a showman megvált a cégektől, és egy ukrán állampolgárságú magyar nő lett a Frizbi Entertainmentnél az ügyvezető, és egyben a tulajdonos is. A nő egyébként egy Bors cikk alapján nem is ismerte Hajdút. A cég mindeközben a NAV adóslistájára került, ugyanis a cégnél a 494 milliós adóhiány mellett még 314 millió forint bírságot is megállapítottak – írta meg korábban a Magyar Hang.

Az ügy további részleteiről és Hajdú Péter érintettségéről a holnapi Magyar Hang-számban olvashatnak.