Fecsó először posztolt közös fotót új szerelmével

2020.07.02. 08:10 Módosítva: 2020.07.02. 08:17

Szegedi Ferenc és 16 évvel fiatalabb párja már fél éve boldogítják egymást. A korábban Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen is induló Kiss Vivien június közepén elmondta, hogy egy családi házban képzelik el a jövőt. A napokban Fecsó a családjának és a barátainak is bemutatta a lányt, és az első közös fotójuk is megjelent az üzletember közösségi oldalán.

Kiss Vivient a Blikk érte el, a 24 éves díjugrató pedig örömmel mesélt arról, hogyan élte meg a családdal való találkozást, és persze arról is, milyen élményekkel gazdagodott a múlt héten, amelyet végig szerelménél töltött.

Egy közös projekt miatt egy hetet voltam Fecsónál, nagyon jól telt. Végre megtapasztaltuk, milyen is lenne együtt élni, és minden zökkenőmentesen zajlott. Ő készítette a reggelit, én a vacsorát, és külön öröm, hogy nem kellett sehova rohanni, egymás mellett ébredtünk, csak kettőnkre koncentrálhattunk. (...) Mindenki nagyon aranyos volt, kedvesen fogadtak. Fecsó barátaival egy kerti partin voltunk a hétvégén, utána pedig buliztunk a belvárosban, ott készült a fotó is. Az összes rózsát megvette nekem, és bár korábban is meglepett virággal, az, hogy most majdnem hatvan szállal mentem haza, szinte hihetetlen volt

A lap megkeresésére Fecsó is reagált. Az üzletember elmondta, hogy nagyon boldogok Viviennel (akit egyébként Vivi 2.0-nak hív). Elmondása szerint attól sem zárkózik el, hogy a jövőben ismét házas ember legyen, de egyelőre nem sietnek semmivel.

Jól megvagyunk Viviennel, de nem rohanok előre, nem tervezek esküvőt, pláne, hogy még el sem váltam, mert majd valamikor ősszel tűzik ki a tárgyalást. Nincs ellenemre, hogy újra megnősüljek, de most azért szusszannék egy kicsit

– mondta Fecsó.

Ami az üzletember és volt párja, Vasvári Vivien kapcsolatát illeti, a felek között sokáig húzódott a vita, de végül sikerült megegyezniük, abban pedig maradéktalanul egyetértenek, hogy kisfiuk boldogsága a legfontosabb számukra.