Ebben a posztban nemzetközi hírességek friss Instagram-posztjai közül szemlézünk néhány izgalmasat, kezdve Madonnával, aki egy ideje mankót használ. A 61 éves énekesnő egy olyan fotót osztott most meg, amin szintén szerepel ez a bizonyos mankó, Madonna kalapot és karkötőket is visel, de melltartót pont nem.

Kim Kardashian talált magáról néhány régi képet, amik egy ruhapróba alkalmából készültek annak idején. A család specialitása, hogy az arcukat meglepően drasztikusan tudják változtatni, szóval egyrészt azért érdekesek ezek a fotók, mert Kim Kardashian eléggé máshogy néz rajtuk ki, mint most. De másrészt érdemes belekattintani a képekbe azért is, mert néhányon az látszik, hogy a most 39 éves híresség mennyire leégett annak idején Mexikóban.

Britney Spears arról publikált egy videót, hogy a strandon jógázik bikiniben. A 38 éves énekesnő ráadásul felgyorsította a felvételt, és így egyenlő mértékben szexi és bizarr a végeredmény.

Karlie Kloss szintén egy strandon készült, jógázós videót osztott meg, de a 27 éves modell posztja teljesen más hangulatot áraszt. Összehasonlításképpen érdemes őt is megnézni Britney Spears után.

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe színészek fiát Deacon Phillippe-nek hívják. A 16 éves fiatalember popsztárnak készül, pénteken jelenik majd meg az első dala, íme a borító.