04-hujberferi-131104-IMG 6474

Hujber Ferenc színművészetis bántalmazásról beszélt, Hódi Pamelát idegbe rakták

2020.07.08. 09:28

Hujber Ferenc Balkán Hamlet néven tett közzé a Facebookon egy nem nyilvános bejegyzést, úgyhogy csak a Bors képernyőfotójára támaszkodhatunk ezzel kapcsolatban. De a kép alapján a színész a Színművészeti Egyetem átalakításával kapcsolatban állást foglalóknak üzent. A következőt:

„Tisztelettel meg szeretném kérni a tüntető és a Színművészeti Egyetem jelen formájában való fennmaradása mellett vagy ellen küzdő »Horvaisokat«, hogy fürdőruhát vigyenek magukkal! Utána menjenek le az Ódry színpad alatti öltözőkbe és zuhanyozzanak le fürdőruhában! Aztán menjenek vissza a színpadra dideregve, fázva, mint kellett anno 1995-ben [itt felsorolja több színésznő nevét, akik közül a napilap munkatársai egyvalakit értek el, de ő sem kívánta kommentálni a dolgot]. Menjenek vissza, hogy ott röhögő tanárok megbeszéljék a fülük hallatára, kinek mennyit kell fogyni szeptemberig. Menjenek vissza, és ott a frissen felvett női hallgatók eldöntik „arc” (!), „alkat”(!), „kisugárzás”(!) alapján, kivel akarnak dolgozni. Szerintem ez így igazságos *. Cseppet sem tisztelettel! Hujber Ferenc.”

Mindebből azt a következtetést lehet talán levonni, hogy bár állást foglalni a tervezett átalakítással kapcsolatban nem akart, feltétlenül hangot akart adni annak, hogy a Színművészetin 1995-ben volt olyan eset, amelyet az érintettek bántónak, bántalmazásnak élhettek meg.

További magyar hírek

Pintér Ada Adrienn műsorvezető esküvőjéről derültek ki a következő részletek: július végén, Budapesten tartják, 175 személyt hívtak meg rá. Azért sem akarnak vele várni, mert társával, Mátéval rövid időn belül gyereket vállalnak.

A Blikk teszi fel a kérdést, hogy végleg tönkrement-e VV Aurelio és menyasszonya, Dominika kapcsolata. Mivel ugyanők közlik, hogy a Való Világ egykori győztese visszakérte a nevezett személynek adott jegygyűrűt, a válasz egy valószínű igen. Az ok: bizalomvesztés.

Csűrös Karola férje, Horváth Ádám tavaly hunyt el, de elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni, írja a  Blikk .

A 444-en láttuk, de a HVG-nek nyilatkozta Nagy Feró, hogy azért nem születnek dalok Mészáros Lőrincről, vagy a TAO-támogatásokon hízott sportvezetőkről, mert ezek amúgy sem érdeklik az embereket, mert túllihegett, felfújt dolgok. Mészáros szerinte „jó helyen volt jó időben, és megcsinálta a saját szerencséjét. Akkor én miért nem csináltam meg? Hát, mert nem vagyok olyan tehetséges”, illetve „ha az uraság rendel zenét, akkor én mint cigány nem mondhatom azt, hogy háhá, van nekem egy olyan zeném, ami ellened szól. (...) Ha nem kerül sokba egy ajánlat elfogadása, akkor el kell fogadni. És abban a helyzetben próbáld megcsinálni saját magadat.”

Berki Mazsi, akinek a teljes neve nem Mazsola, hanem Renáta, nagyon szereti Berki Krisztián előző kapcsolatából származó lányát, Natasát, és szeretné, ha tudná, hogy rá mindig számíthat. Mindezt a nevezett gyermek anyja, Hódi Pamela a következőképpen él meg, mint azt a Bors felidézi egy korábbi videó alapján: „Őszinte leszek, engem hetente felidegel a gyerekem apja. Hol privátban akarja tönkretenni az életem, hol a médiában, és három év után is ez a kitűzött cél számára. Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő a lányom életében.” A folytatásból kiderül, Hódi Pamela annyira idegbe van rakva, hogy még a nyaka is beállt.