A hosszas önkéntes karantén a legtöbbek életét megnehezítette az elmúlt időszakban, rengeteg kapcsolat is próbatétel elé került. A Velveten is számtalan szakításról számoltunk be március óta, többek között Szabados Ági kapcsolata is az összezártság miatt futott zátonyra.

Szerencsére néhány hete már visszatérhettünk a nagyjából hagyományosnak mondható hétköznapokhoz, ami nem csak az általános kedélyállapoton javított, de a folyamatos bezártság miatt kialakult feszültség is oldódott ezáltal.

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, hogy őt és férjét, Lékai Mátét is megviselte a karantén, gyakran veszekedtek, és még az is megfordult a fejükben, hogy végül válás lesz a dolog vége.

Azt beszéltük egy idő után, hogyan fogjuk megúszni a válást! Hívtam is a barátnőimet, hogy ki hogy van, mert nem tudtam eldönteni, hogy tényleg kezd-e tönkremenni a kapcsolatunk, valami baj van-e vagy mindenkinél ez a helyzet. Megnyugtattak, hogy vagy egy veszekedés közben találtam őket, vagy már négy napja nem beszéltek a pasijukkal. De a végeredmény az lett, hogy mostanra, ahogy visszamentünk dolgozni, olyan SMS-ezések vannak a férjem és köztem, mint amikor még csak fél éve voltunk együtt. Megvívtunk egy harcot, de nem azért, mert nem szerettük egymást, hanem mert hirtelen megszűnt a régi rendszer az életünkben

– mondta a hot! magazinnak a műsorvezető.

A rendes kerékvágásba való visszatérés nekik is sokat segített tehát, ami pedig a házasságukat illeti, a jelek szerint boldogabb már nem is lehetne. A műsorvezető a napokban nosztalgiázott is egy kicsit esküvői fotójukkal.