Ha emlékeznek még, májusban mutattunk önöknek egy kínai nyilvános illemhelyet, ami kívülről nézve lehetett volna étterem, iskola vagy egy csinos állomás is, de az biztos, hogy luxuskategóriás épületről beszéltünk. Valami hasonló a helyzet Demi Moore fürdőszobájával is, de az övé inkább érdekes, mintsem olyasmi, amit szívesen kipróbálnánk.

Az 57 éves színésznő jelenleg nagyon izgatott, ma debütál ugyanis a Dirty Diana névre keresztelt erotikus podcastsorozatának első epizódja, amit egy Instagram-bejegyzéssel be is harangozott.

Bár valószínűleg senki sem számított rá, Moore a fürdőszobáját használta stúdióként, ami már önmagában is furcsa, de ha elemezzük a berendezést, még különösebbé válik a helyzet. Az első, ami feltűnik, az a virágmintás kanapé, ami eddig kevés illemhelynek volt alapvető kelléke. További érdekesség, hogy a padlót szinte mindenütt puha padlószőnyeg borítja, de a legjobb talán a süllyesztett kád mellett látható lovagi páncél, ami ezentúl számunkra is elengedhetetlen kelléke lesz a nyugodt tisztálkodásnak. Hozzátennénk, hogy alapvetően is nagyon szerencsés, ha egy fotón látszik a vécé, itt viszont nem csak, hogy látszik, de a mellette lévő kőfal egyik résébe még egy plussmajmot is begyömöszöltek.

Ami a poszt miértjét illeti, a kommentszekciót elnézve úgy tűnik, első körben csak kevesek reagáltak a színésznő nagy projektjére, és leginkább arról folyik a diskurzus, hogy mi indokolja ezt a szokatlan berendezést a fürdőszobából lett stúdióban. Magát a helyválasztást talán a munkához megfelelő akusztika, a többit eddig nem sikerült megfejtenünk.