Esős szombat reggel, strandolásra nem, de a heti, napi hírek átbogarászására ideális: Terry Black lánya, Fanny megtudta, hogy az apja hat éve okiratot hamisított, hogy pénzhez jusson a német gyámhivatalnál. Mindeközben még mindig Majka karanténos történetén és Weisz Fanni válásán pörög a teljes hazai bulvár, de új információkra nem derült fény.  

  • A Blikk járt utána, hogy az elhunyt Terry Balck gyermekei, hogyan vészelték át az elmúlt időszakot. A cikkből kiderül, hogy az előadóművész nem fogadta örökbe mindkét gyermekét, erre a magyar és a német gyámhatósági egyeztetése döbbentette rá a gyerekeket. Kiderült, hogy Fannyról sohasem mondott le szülőanyja! Terry Black ezt a német hatóság felé hamisított irattal igyekezett eltussolni. A gyermekek jelenlegi gyámja elmondta, hogy Most derült ki, hogy a hamis papírra, azért volt szükség mert Black így kaphatott Fanny után is segélyt, két gyermek miatt szociális lakást, sok más ellátást ingyen. Eljárás azonban nem indul, mivel Terry Black elhunyt, így a német állam nem tudja behajtani a jogtalanul felvett pénzt. 
  • A Blikk és a Bors is tovább foglalkozik Weisz Fanni válásával, egyik lap a modell brandjét félti, a másik tovább fejtegeti a válás lehetségesokait.
  • Majkáék tíz éve alkotnak egy pár Dundikával, nemsokára hazásságra is lépnek, néhány aranyos fotóval emlékeztek meg az évfordulóról.
  • Gregor Bernadett pedig arról mesélt, hogy nehezen viseli a castingokat a versenyzést, illetve, hogy inkább a színpadok kultiválja a filmekkel, sorozatokkal szemben.