Tóth Andi addig retusálta egyik fotóját, hogy a polcok deformálódtak

2020.07.18. 12:35 Módosítva: 2020.07.18. 16:07

Szombati jócsajszüretünkbe belefért Tóth Andi Photoshop-bakija, Demi Rose dögös estélyiben, sőt még Kelemen Anna is, aki dekoltált képpel értekezett arról, hogy ha abba a korba született volna, biztos beleszeret Robert Oppenheimerbe, a Manhattan terv igazgatójába. 

Csatlakozzon hozzánk:

Épp a napokban értekeztünk az Instagram vizuális visszaéléseiről, és lám  Tóth Andi rögtön példátis állított az elmélethez. Az említett fotón jól láthatóan meggörbült a polc Andi dereka körül - szúrta ki többek között a 24.hu.  A kommentelők szerint egyébként felesleges befolyásolni az énekesnőről készült képeket, ugyanis elképesztően jó formában van a filterek nélkül is.

Demi Rose az utóbbi időben szűken méri a posztokat, de ha mégis kitesz egy képet, akkor mindig olyannal örvendezteti meg rajongóit, amivel minimum 2000 likeot gyűjt be. Most egy estélyi ruhás sorozatot osztott meg, melyen egy fehér dekoltázsorientált fehér koktélruhában mutatta meg magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Know your worth ✨ @prettylittlething

Demi 🌹 (@demirose) által megosztott bejegyzés,

  Kelemen Anna pedig folytatja azon szokását, hogy komoly kérdések mellé szexizős képet mellékel. Meglátása szerint ezen trükkel olyanokhoz is eljutnak az általa megfogalmazott üzeneteket, akikhez egyébként nem.

A dolgokat mindig utólag látjuk. Az idő múlásával sokszor elfeledkezünk olyan történésekről,amelyek megváltoztatták a világot. Ilyen volt a 75 évvel ezelőtti 1945.július 16-i kísérleti atom robbantás Los Alamosban,amit a géniusz Robert Oppenheimer vezetésével a világon elsőként az amerikaiak alkottak meg és később le is dobták Hirosimára és Nagaszakira,hogy véget érjen a II.Világháború. Vajon mi lett volna,ha a németek előbb hozzák létre a maguk atombombáját? Valószínűleg akkor Német Birodalommá vált volna egész Európa. Még rosszabb esetben kitört volna az első és utolsó atomháború. Nemtudom,hogy Oppenheimer és tudós csapata felmérte e alkotásának lehetséges következményeit,de úgy gondolom és számomra ezért vonzó a személyisége és ha élne biztos szerelmes lennék belé,mert megszállottja volt a saját érdeklődésének.Mindig is vonzódtam az olyan emberekhez,akikben meg volt az elszántság és nem a külvilággal foglalkoztak hanem útjukat járták,amiért a világra születtek. Mivel a dolgokat mindig utólag látjuk,adott pillanatban nem mérjük fel milyen lavinát indíthatunk el,kíváncsian olvasnám 75 év múlva a mai helyzetünk megítélését

- írta Instagramján.