A Sziget fesztivál alapítója kimerítő interjút adott a Blikknek, melyben mesélt arról, hogy a vírus miatt kialakult helyzetben egyetlen vállalkozása hoz hasznot a számára, és azt is a véletlennek köszönhető, beszélt továbbá múltjáról és a Lupa tó fejlesztéseiről is. 

Bár a Szigetet főszervezőként már három éve elengedtem, még így is nehéz volt megélni, hogy ilyen előfordulhat. Még akkor is elképzelhetetlennek tartottam, hogy egy több százezres tömeget vonzó rendezvény ne legyen megtartva, amikor politikai játszmákon múlott a Sziget sorsa. Fel sem merült bennem, hogy más oka is lehet annak, hogy ez az évtizedek óta az életemben biztosnak tűnő pont hirtelen köddé váljon, aztán jött a koronavírus

– kezdte a Sziget fesztivállal kapcsolatban, majd elárulta, hogy jelenleg egyetlen olyan vállalkozása van, ami némi hasznot hoz a számára. A riporter kérdésére, hogy az összes cége „vírusos” lett-e, így válaszolt:

Majdnem, de az egyetlen kivétel is a véletlenen múlt. Az éttermi vállalkozásom egyik üzlettársának van egy informatikai cége, amelynek fejlesztéséhez tőlem kért kölcsön. Végül abban maradtunk, nem kölcsönadok, hanem a cégében üzletrészt kapok. Ez isteni szerencsének bizonyult, mert most jelenleg az az egyetlen működő érdekeltségem.

A beszélgetés során azt is kifejtette, hogy bár örül annak, hogy már nem kell szerepelnie, és hogy a tévézés kimaradt az életéből, azért ezek a dolgok kellemetlenségekkel is járnak, példának azt hozta fel, mikor egy iskolában előadást kellett tartania, ahol a gyerekek „bácsinak” szólították.